Kävimme Sarin kanssa maneesilla. Ulda mellasti koko vuoronsa läpi. Se vuotaa nyt aivan valtavasti koko ajan. Osin se on selvästi kuormittunut, osin se kiljuu intoaan. Kamala tilanne. Kaippa sen kanssa on nyt vain palattava aakkosiin. Kokonaisuuksiahan se osaa, mutta nuo osa-alueet tökkii. Taidan palata siis jälleen alkuun; naksutellaan noudoista, merkistä, ruudun lätkästä, kakeista, perusasennosta, maahanmenosta jne.

Ihkulla meni sentään paremmin. Alkuun pari luoksetuloa niin, että Sari piti sitä kiinni. Vauhti on tosi hyvä, korvat on ihan litassa pätä pitkin, kun poika syöksyy rätiin. Läheltä eteenistumiset sujuivat myös hyvin. Otin myös noutokapulan pitoa edessä, ja Sari huomasi heti, että Ihku pyörittelee kapulaa. kas, kun en itse tällaisia huomaa... ;) Kiitos Sari. Palaamme noudossa siis askeleen taapäin, jotta pidosta tulee vakaa.

Toisella osuudella Ihku otti seuraamista. Se on nyt tosi hyvää! Otimme myös lätkää niin, että pidin pennestä kiinni, ja päästin sen lätkälle, vauhti oli nyt loistavaa! Jesh. Näin jatkamme. Lopuksi vielä maahanmenon harjoittelua. Sivulta sujuu jo varsin mallikkaasti, edestä tuppaa tuleen tiiviiseen istumiseen. Maahanmenot edestä onnistuivat kuitenkin, kun hieman kyykistyin ja helpotin näin treeniä.

Illalla kotona ryhdyin heti tuumasta toimeen. Ulda sai ruoan lätkittyään tassulla lätkää ja Ihku piti noutokapulaa purematta ja pyörittämättä. Ja molemmat onnistuivat hyvin! Nyt vain kunnon suunnitelmat huomiseksi. Ihanaa.