Ulda oli ihana ja loistava. Sari naksutteli sille seuraamisen lähdöistä ja nämä sujuivat jo paremmin. Idari ohitettiin. Luoksetulo kisamaisesti. Oli hyvä. Ei vuotanut. Ruutuun kissanruoka valmiiksi. Merkiltä samaa pöperöä palkaksi. Merkillä myös hieman aikaa, minkä jälkeen ruutuun lähetys, joka hyvä. Ohjatun aloitus kisamaisesti, mutta otin vain merkin kissanruoalla. Tunari hyvin. Ohjatussa Sari naksutti hyvistä vaihdoista. Matka n. 2/3 normista. Olin tosi tyytyväinen. Koira oli innokas ja teki kaiken valtavan hyvin!

Ihlulla menikin sitten hieman heikommin.  Olen yleensä aloittanut luoksetulolla. Nyt otin seuraamista, jossa koira pulppusi yli. Se vain loikki. Sen jälkeen yritin korjata tilannetta ottamalla askelia. Nämä hieman paremmin, mutta edelleen lähdössä loikkii. Lätkä ruudussa. Lähetin taas liian kaukaa, ja Ihku huomasi vain taustalla olevan Touhon. Ryntäsi sinne rähjäämään. Aaargh! Sitten muutaman epätoivoinen lätkälle lähetys ja autoon lepäämään.

Kakkososuudella leikin ensin kahdella narupallolla. Tämä sujui kohtuudella, mutta taitaa palkkaantua räteistä enemmän. Sitten yritin luoksetuloa. Ihku pelästyi ensin kiinni pitävää Jaria, ja ryntäsi tätä karkuun. Sitten kun Jari syötti sille namia, ei lähtenyt lainkaan luokse vaan jäin kerjäämään lisää. Auuuh! No ei jäänyt painetta, vaikka aluksi ahdistuikin kiinnipitoa... Yritin naksutella hieman läheltä eteentuloista ja kai vähän seuraamisen askelistakin. Kauheaa sähläystä. Lopuksi Sari piti Ihkua kiinni ja otin luoksetulon namilla suoraan eteen. Jäi inan kauas, mutta vauhti oli hyvä.

Nyt mietintämyssy päähän. Täytyy vaihdella liikejärjestystä ja kuulostella viretilaa ennen sähläystä. Ja pyykkinaru mukaan, ettei noita hyökkäyksiä enää tule!