Ihku oli yöllä pissinyt täyden lastin sohvalle. Heräsin kyllä yöllä siihen, että se oli levoton, mutta ... En tiedä mikä penneen meni. Muutenhan sisälle pissiminen on kyllä vähentynyt, vaikkei olekaan kokonaan lakannut. Nykyisin menee kuitenkin vuorokausia ilman yhtään vahinkoa. Voi voi. Mikon hermojen kestävyys on hieman koetuksella...

Ehtoolla oli Tavesin treenit. Kenttä oli superliukas ja muhkurainen, mutta siellä me sitkeät sissit treenasimme!

Uldalle otin juosten seuraamista, joka oli nyt parempaa. Idarissa palkkasin kulmista. Taas kakkoskulma oli vaikea. Luoksetulon jätin suosiolla väliin. Merkille menosta palkka. Ruutuun juoksutin kissanruoan. Näissä tuli runsaasti mölinää. Ulpukka oli sitä mieltä, että alusta ei ole treenikelpoinen! Otin muutamia ruudusta kutsumisia. Äänisaastetta, mutta viimeinen hieman lyhyemmällä matkalla sujui hyvin. Ohjattu mene metelöiden. En saanut parannettua noudon tuomisia, sillä alustan vuoksi Ulda ravasi. Tunnari sujui varmasti, mutta ravaten. Lopuksi otin kaket kisamaisesti. Ne menivät hienosti! Tällaisilla keleillä Uldaa on kyllä ihan turha treenata. Jatkossa täytyy vain naksutella esim. kontaktista ja suunnista ym. toimista, joissa ei tarvitse kiitää.

Ihku otti ensin leikkimistä rätilla ja ketunnahalla. Se sujui kohtuudella. Otin myös hihnassa rätin eteentuontia, joka sujui myös. Frisbeen heitossa Ihku syöksyi maata haistelemaan, mistä seurasin autoon kantaminen. Liian pitkä sessio. Leikki oli myös minun kannaltani jnkv liian aggressiivista. Penne kestää sen kyllä hyvin, mutta tässä vaiheessa sen itsetuntoa pitää vielä vahvistaa ja pitäisi antaa sen leikkiä saaliilla enemmän ja antaa myös voittaa enemmän. Sain Siniltä paljon hyödyllisiä ohjeita tähän. Kiitos niistä!

Toisella osuudella naksuttelin Ihkulle askelista, perusasennosta, pienistä seuraamispätkistä. Lisäksi otimme ruutua niin, että Sini vei ruokakupin ruutuun Ihkun nähden. Lähetin sen n. 15m päästä. Seuraavaksi kutsuin pennun pois ruudusta ja annoin sen tarjota lätkälle menoa samalta etäisyydeltä. Naksutettuani juoksin sitten pennen perään ja palkkasin sen ruokakupilla. Tästä kolme loistavaa toistoa! Ihanaa. Nyt ruutu taitaa ruveta luonnistumaan!

Kolmannella sessiolla leikin vielä Sinin ohjeiden mukaisesti. Leikki sujui hyvin ja lopetus onnistui silloin, kun penne oli vielä täynnä virtaa. Lopuksi kävimme vielä Sinin kanssa lenkillä. Ihku pelkäsi aluksi Riesaa kuollakseen, mutta onneksi Riesa ei tästä provosoitunut jaa hetken päästä pennet leikkivätkin onnellisina.