Perjantaina Sarin ja Arin luo Espooseen, missä Ihku tapasi Leevin 4kk. Pennet jaksoivat painia lähes vuorokauden ympäri. Leevi on suloinen, melkein jo vaihdoimme pentua kotiinlähteissä...Sunnuntaina Ihku tapasi Jarrun ja pohjanpystykorva Lurun. Ja taas peuhaamista riitti.

Pyhä-aamulla Ihku aktivoitui muutenkin ja lähti pupujahtiin eikä tietenkään antanut kiinni. Ja taas Ulda ahdistui, kun yritin huutaa penskua...Meinasi lähteä yksin kotio.... Huuh! Nyt penne joutuu pakettinarukuurille ja luoksetulot laitetaan kuntoon. Toivottavasti se vielä onnistuu...

Illalla Ulda oli treeneissä varsin hyväntuulinen. Hitaat seuraamiset meni nyt hyvin, kun palkkasin lähdöistä. Idarissa palkkasin kulmista. Luoksetulon otin takaperin ketjuissa. Mölinää, eli jatkossa palautan pupun aina takaisin, jos ääntä tulee. Luoksetulot ovat kuitenkin olleet sillä keinoin hiljaisia. Merkki ok, pientä älinää. Ruutuun innoissaan, älinää. Noudossa myös, mutta into oli kova. Peruasento hieman edessä, eli tätä pitää korjata. Tunari hyvin. Kaket meni vähän sähläykseksi. Nooo... Uldalla oli aika kivaa kuitenkin.

Ihku otti luoksetulon kahdesti. Ensin namilla, jolloin jarrutti voimallisesti ennen mua. Toinen rätillä, mikä sujui paremmin. Ihkullekin kannattaa ehkä ottaa kahden pallon leikkiä ja opettaa se sujahtamaan ohi molemmilta puolin. Tämä kuitenkin vasta viikon päästä. Nyt rauhoitutaan saalistamisista toinen viikko. Lätkälle lähetin neljästi pienen pidon jälkeen. Laukkaa sinne pomppien, mutta eiköhän tuostakin tule sujuvampi, kun saadaan lelupalkkaus mukaan. Seuraamisessa paikka on hieman liian takana, eli mun on muistettava palkkaus oikealla kädellä. Tota seuraamista voisi kyllä videoida, jotta näkisin homman itsekin...

Kakkososuudella Ihku otti vain istumisia, luoksetulon ja peruasennon istumisia, ja näihin aikaa. Hyvin sujui. Sain myös käännyttyä Iippanan eteen peruasennosta, eli tämän suhteen tehtävä vaikeutuikin kotitreeneihin verrattuna.