Lenkin jälkeen ajoimme Sarin kanssa TAYS:n nurtsille jälkiä tekemään. Tein Ihkulle 240 askeleen jäljen Eukanuballa, joka 10. askeleen jälkeen kaksi tyhjää. Pohja oli varsin kuiva ja loppuvaiheessa jälki kulki polun yli. Myötätuuli, mutta ajoittain tuulen suunnassa selvää kierteisyyttä.

Iippa lähti heti hyvin töihin. Välillä se ilmeisesti näki osan nameista, sillä se syöksähteli niiden perään ja silloin saattoi aikaisempi nami jäädä syömättä. Muuten imuroi kyllä varsin tarkasti eli käytännössä jäljelle jääneet namit merkitsivät huolimattomuutta. Into oli hyvä. Ei keskeyttänyt kertaakaan edes hetkeksi. Tyhjät askeleetkin haisteli tarkasti. Olen kuitenkin tehnyt jäljen hieman liian leveällä askeleella, mikä aiheuttaa sen, että Ihku joutuu imuroimaan jälkeä mutkaten hieman liikaa oikealle ja vasemmalle. Vaarana tässä on, että joku askel jää vallan väliin. Lopussakaan ei ilmennyt rynnimistä vaan viimeinenkin nami ennen ruokapurkkia meni kitusiin. Loistava penne! Siinä on kyllä ainesta.

Jatkossa voisin lisätä tyhjien askelten osuutta. Jäljen askeltaminen täytyy tehdä hieman suorempaan yhteen linjaan. Kotona täytyisi lisäksi laittaa tuo purkin ilmaisu kuntoon.