Sari ja Leevi-7kk tulivat kylään. Poijaat olivat oitis innoissaan ja aloittivat heti sisälle päästyään hervottoman rumban astuen toisiaan suunnasta jos toisesta. Koska ihmisten on hieman vaikea kestää moista ilonpitoa, lähdimmekin oitis pitkälle kävelylenkille Niihamaan.

Sarilla oli kolinatörppöarsenaali mukana, ja Leevi sai pommituksen kieltäytyessään jättämästä Ihkua, joka oli selvästi saanut haisun metsän eläimestä. Törppövyöry ei Leeviä ensin juurikaan hetkauttanut, mutta Ihku uskoi! Sitä pelotti kyllä kauheasti, mutta viimein se uskaltautui luokseni. Loppulenkki sujuikin hyvin. Iippa oli tosi kiltti ja tottelevainen... :)

Tein Ihkulle n. 250 askeleen jäljen jälleen TAYS:n nurtsille. Pari kertaa se nosti päätään, kun yritin puhua Sarille, mutta keskittyi taas hyvin, kun minä annoin työskentelyrauhan...;) Loppupurkille poika meni hyvin ja suoraan maahan.

Ehtoolla koirat olivat vuorotellen jäähyllä kuljetusboxissa. Ilta sujuikin rattoisasti hörppiessämme Uldan TVA-kuoharia ja hieman muitakin tuotteita. Hyvä, kun juoma tuli nyt vihdoin juotua, eihän se ole odottanut käyttöönottoa kuin 2 vuotta!