Lenkityksen jälkeen pidin Tamskin koulutussession aiheena Ohjattu nouto. Oasllistuijai oli huikeat 2 kappaletta + yksi kuunteluoppilas. No onneksi ryhmäläisten laatu korjasi määrän! Mukavat treenit kummiskin. Kiitos sitkeille sisseille.

Ursula sai tehdä pari kertaa ohjatun noudon ja se sujui loistavasti merkki mukaanlukien. Jos vain tuon äänen saisi vaimennettua, suoritus olisi ollut lähellä täyttä kymppiä. Ihanaa, kun mummulla on hienoo! Pitää vielä harkita, josko ottaisi syksyn piirinmestaruus-kokeen vielä työn alle... Haukutus taas käskystä, ja vasta lopuksi töihin... Hmmm...

Iihkalille otin kaksi noutosessiota kahden kapulan heitolla ja kolmannella karvahattuun kiinni. Molemmat sujuivat tosi hyvin. Ihku vielä toikin hattua mulle uudestaan! Sitten otin vielä muutaman pikku seuruupätkän ja nämäkin sujuivat hyvällä ilmeellä kaikista häiriöistä (muuta koirat ja ympärillä juoksevat nappulaliigalaiset) huolimatta. Hieman paikka on kaukana sivusuunnassa, mutta muuten hienoa!

Tein vielä 50:nnen jäljen kuplahallin taa nurmelle, joka oli TODELLA PITKÄÄ! Koiranputket olivat mua vyötärölle saakka. Tallasin kuitenkin arviolta 150 askeleen jäljen Tuulan ja Ekan pitäessä seuraa. Ja seuraneidestä huolimatta Ihku lähti loistavasti jäljelle. Jo autosta tullessaan se keskittyi vain jälkeen eikä juuri vilkaissutkaan Ekaan päin. Ja jälki sujui hyvin pitkästä ruohosta huolimatta. Osa nameista jäi varmasti maahan, mutta nyt ruohosta ja kasveista huolimatta nenä pysyi lähes koko ajan alhaalla. Hommassa on nyt tapahtunut selvä eteneminen näihin aiempiin pitkän ruohon harjoituksiin verrattuna. Vihdoinkin! Nyt muutama vastaava treeni ja kunnon vastatuuliharkat vielä, niin alan päästä ehkä taas muutaman tyhjän rakentamiseen. Loppupurkilla makuu muuten taas lähes priima. :)