Pidimme torstai-treenit Sarin pihalla syötyämme ensin napa soiden suklaa- ja mansikkakaakkua.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ursulan eläke-päätös siirtyikin etiäpäin. Pikku loma on tehnyt sille hyvää, mutta koska se on maailman kultaisin otus, päätin jatkaa sen tokottelu-uraa vielä toistaiseksi. Tavoitteena on nyt piirinmestaruuskisat syyskuussa! J

 

Ursula otti ensin hidasta seuraamista, joka ok. Luoksetulo läheltä maasta oli hyvä. Ruudusta kutsuminen seuraamiseen – ensin haukahti, mutta kun uusin suoritteen, meni hyvin. Merkille meno hyvin. Nouto yhdellä ulvaisulla, hyvin. Hyppynoudossa kuumeni jo enemmän. Uusin liikkeen niin, että syöttelin namia odotellessa ja heti noutoon namin jälkeen. Tämä hyvin. Tunari hyvin, vaikka ennen taukoahan se on ollut täysi fiasko. Kakeissa otin seisomaan ja istumaan, jonka jälkeen vapautus. Hyvin toimi, vaikka annoin vahingossa aivan väärät suulliset käskyt!

 

Ursulan treenit täytyy nyt suunnitella huolella. Treenit max. Kahdesti viikossa, ja toisissa treeneissä vain puolet nyt tehdystä hommista. Haukuttamista kehän ulkopuolella ja palkkaus hiljaisuudesta. Leikit kehän laidalla. Ja kaikki niin hyvin suunniteltuna, ettei älinää tule, ja kuitenkin hommia koko ajan vaikeuttaen!

 

Iihkalille treenasin hiukan luoksetuloa ja seuraamista ja maasta syöksymisiä hatun kanssa. Loppua kohden parani. Vielä mulla liikaa anelua mukana… Toisella sessiolla otin nameilla täyskäännöksiä, missä Sari neuvoi mulle palkkauksen vasemmalla kädellä. Sitten maahanmenoja ja sähellystä. Lopussa vielä ruutuun meno yhteensä neljästi. Ekalla annoin pojan bongata ruudun itse, muille laitoin sinne valmiiksi namia. Ja voi sitä vauhtia ja riemua, mikä Iihkalilla ruutuun on! Tää on sen ehdottomasti hienoin liike! Välissä seuraamisetkin ja luvan odottaminen ruutuun menemiseksi sujuivat tosi hyvin.

 

Illalla koitin vielä tuota vasurilla palkkausta ja se on kyllä ihan taikaa! Penne tajus hienosti ja johan rupes käännökset sujumaan. Ja pe-aamulla huomasin, että myös seuraamisen etäisyys tuli tällä korjattua! Ihan taika-käsi-temppu! Kiitos Sari!

 

Mutta Iihkalin treenaamiseen nyt järki käteen;

 

- Ei anelua!

- Kotona musta laatikko jatkukoon!

- Leikkitreeneissä vapautusta maasta leluun. Tämä aina alkuun, jotta näen kulloisenkin viretilan ja keskittymiskyvyn asteen!

- Kaikissa väleissä maahan odottamaan!

- Namien suhteen testiin Sarin koiranmakkaraherkku… kun muistais vain nimen…

- Taikakäsipalkkaus ja samassa luopuminen

- Seuraamisen suorat, matkan pidennys keskittymiskyvyn mukaan. Namipalkkaus. Loppuun vaikka lelu, mutta sähläys pois

- Ruutu-session voisi ottaa treenien alkuun, jotta vire nousisi. Myös loppuun palkaksi. Tuskin Ihku siitä yli menee…

- Kotona täyskäännökset ja paikalla siirtyilyt kuntoon

- Maahan jäämisiä entiseen tapaan

- Paikkamakuuta ja –istumista

- Luoksetulot ja nouto entiseen tapaan

 

Täytyy yrittää jaksottaa noita treenejä jotenkin, esim. viikon rytmeissä toistot samoille asioille. Aakkosia täytyisi kaivaa taas esiin…