Ajelimme Sarin ja koirien (Rupsu, Troippe ja Iihkali) kanssa Ouluun viikonlopun SM-hulinoihin. Antoisa reissu! Troipelle 1. tulos, 4. sija, Ropsu SM-7! Näin lisäksi Uldan pojan Loikkasen ja paljon muitakin hienoja koiria ja mukavia ohjaajia. Ihku ja minä olimme mukana vain turistin ominaisuudessa.

Iippa matkusti hienosti molemmat matkat. Se oli myös varsin mukava itse kisapaikalla. Hieman se toki veti narussa, kun kaikki oli niin kiinnostavaa. Iltaisin pojat riehuivat Pohjanlahden rantavedessä sydämensä kyllyydestä. Yötkin (ne vaivaiset 5 h molempina öinä...) sujuivat koirien suhteen ihan ok, mitä nyt Rupsu ja Troippe valtasivat mun sänkyni...

Tein Ihkulle kaksi jälkeäkin reissussa. Nallikarin alueelle n. 150 askelta, ei tuulta. Tämä pätkä meni ihan mallikkaasti. Sunnuntaina tein jäljen Äimärautiolla raviradan laitaan. Jäljen teko oli sikahankalaa vinosta alustasta ja tasapainohäiriöistä johtuen. Lisäksi pidin Iippaa liikaa kiinni, ja estin näin sen hienoa jäljestystä minkä ehdin... dagen efter ei liene paras treenauspäivä muutenkaan...

Sunnuntaina yritin treenata hieman tottistakin, mutta siitä ei kyllä tullut yhtään mitään. Ihku ei toki osaakaan vielä keskittyä häiriössä. Lisäksi se oli TOSI väsynyt viikonlopun riehunnoista ja vaadin siltä nämä asiat huomioiden aivan liikaa. Ja KABUUM! Johan mulla sitten napsahti! Onneksi pimeä hetki meni kuitenkin ohi kohtuullisen nopeasti, eikä Ihku joutunut kärsimään mun kiukuttelua juuri alkua pidemmälle... Hieman se oli kyllä ihmeissään jo tästä.

Jääkausi jatkuu kuitenkin kotona, sillä huomasin, että olen taas kietoutunut Ihkun tassun ympärille... Se ei tietenkään voi moisessa kisahäiriössä keskittyäkään kovin hyvin ja vaadin siltä siis liikoja. Kuitenkin mukana on kuitenkin myös tuota mun löperöä käytöstä, jota Iippa oitis hyödyntää, kun kerran voi. Eihän se tyhmä ole joka ottaa vastaan, vaan se joka ilmaiseksi antaa!Huuh!

Kuitenkin Onnea vielä tuhannesti Sarille ja koissuille suuresta menestyksestä! Hienoa! Ja mahtavaa oli olla mukana!