Aamulla sateen jälkeen tallasin 250 askeleen jäljen Takahuhtiin. Pitkähkö heinä aina välillä, välilä ihan lyhyt. kapean polun ylitys ja lopussa hiekoitetun pyörätien ylitys, jonka jälkeen taas sakea puska. Alkuun tuplanamit 20 askeleelle, sitten yksittäiset namit. Muutama yksittäinen tyhjä väliin. Ei tuulta, joten vastatuuliharjoitusta tästä ei tullut taaskaan.

Alku lähti ihan surkeasti. Iippa lähti kyllä jäljelle, mutta lopetti heti ensi askelten jälkeen. Olisikohan maassa ollut koiranpissa tai jotain, sillä ei tahtonut millään jatkaa, ja kun istuskelun jälkeen jatkoi, haisteli kyllä stoppaavan askeleen, mutta söi namit vasta seuraavasta ja siitäkin varovasti. Muurahaisia ei näkynyt, joten jokin muu ongelma tuossa oli. No onneksi meno sitten parani. Hieman nokkimista alkuun, mutta jäljen jatkuessa homma parani koko ajan ja polkujen ylityksetkin sujuivat mallikkaasti, vaikka pyörätielläkin oli mennyt ainakin kaksi kulkijaa ja koira tässä välissä. Loppupurkilla hieman epäröintiä, mutta sitten suora kupin ilmaisu. Varastin kupin, ennen kuin ehti imuroida kaikki ruoat.

Hieman oli tahmea homma, mutta kait se tästä hiljalleen. Ehdin päästä nautiskelemaan jäljestä hieman liikaa tuolla lyhyellä nurmela, ja vastoinkäymiset ottavat nyt luonteen päälle... :)

Treenasimme päivällä vielä Teiskon perukoilla Tavesin Koivumäessä Jarin ja Sarin kanssa. Otin vain Ihkun mukaan, sillä Uldalla oli jo takana kaksi treeniä tälle viikolle.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aloitin ruutuun lähettämisellä, minkä jälkeen seuraamista. Karkasi kertaalleen uudestaan ruutuun, mutta sai mennä. Naksautinkin tästä. Ja uuden seuraamisen jälkeen vapautin suoraan ruutuun. Sekä ruutuunmenot että seuraamiset olivat nyt innokkaita. Jatkossa täytyy ottaa ruutuun lähettäminen käskyn alle, ja yrittää saada seuraamista myös ruudun suuntaan aikaiseksi.

 

Kakkossessiossa otin pari hyökkäämistä hattuun, jonka jälkeen luoksetulo Sarin pitäessä penneä kiinni. Jätkä riekkui alkuun selällään kiinnipidossa, mutta lähti luo TODELLA taitavasti ja KOVAA! Naksautin vauhdista, jolloin nosti korvansa hetkeksi… ja laski ne heti uudestaan liiskaan ja syöksyi täysillä jalkojeni välistä hattuun kiinni. Superhieno. Tämän jälkeen jatkoimme esteen ylitystä lätkillä. Lätkät sen verran kauas, että ennen hyppyä saatiin täydet laukat. Hyppiminen sujui kivasti, mutta vaatii vielä treeniä. Lopuksi vielä leikki hatulla, mikä ei meinannut luonnistua ensin, sillä iihkali oli hetkellisesti kiinnostunut vain hypystä ja syöpöttelystä.

 

Kolmannella otin vielä noutoa. Nostot ovat nyt tosi hitaita ja näitä täytyy ruveta naksutteleen erikseen kotona. Muuten vauhdit kohtuullisia… Täytyy yrittää hieman matkia Saria tuossa hetsaamisessa.

 

Kivat treenit! Kiitos osallistujille!