Treenit jäivät väliin, sillä Ulda sai mennä eläinlääkäriin ontumisensa vuoksi. Hieman kornia, että aamulla se vielä ontui, mutta eläinlääkärissä ei kirveelläkään, ja illalla nukutuksen helpotettua, linkkaaminen näkyi jälleen.

Etujalkojen ja pään liikkeet olivat eläinlääkärin käsittelyssä hyvät. Hieman lapojen seudussa oli vaikutelmaa lihaskireydestä. Oik. tassussa pieni sarvimainen syylä, joka on ollut siellä jo muutaman vuoden. Koissu uneen ja kuvat kyynäristä, olista ja koko rangasta. Kaikki nivelalueet olivat siisit, rangassa muutaman aivan pieni spondyloosinokka, joilla ei mitään kliinistä merkitystä... itse asiassa minä huomasin useimmat noista pienistä terävöitymistä, siksi vaatimattomia ne olivat. Ja ne suuntautuivat yhtä lukuunottamatta vatsan suuntaan. Eli summa summarum... Ursula on kunnossa. Se sai kuitenkin Rimadyl-kuurin, 50mg/vrk viikon ajan, ja ensi viikolla menemme jumpparille. Hillumiskielto myös kahden viikon ajan.

Samalla tuli tarkastettua pesueen painot; Hakametsän vaa'alla Ulda 13,8kg, Veera 7,2kg ja Ihku 17 kg. Puntari näytti kuitenkin ehkä hieman alakanttiin Veterin puntariin verrattuna, sillä Veera ainakin on kehittänyt viime aikoina kevyen rasvakerroksen kylkiinsä... Itseäni en huomannut puntsata! ;)