Kävin perjantaina Harjavallassa papan luona ja treffasin samalla Mariaa ja Roksua. Teimme Hiirijärvelle niitetylle heinäpellolle jäljet. Aikasmoinen helle ja kuiva maa, mutta hienosti pennet käyttivät neniään. Rokkikin oli oikein taitava pikku nenäotus!

Ihkulle tallasin 275 askelta sivutuuleen. Tyhjiä max. 12 peräkkäin. Kolme tällaista. Ja Iippa jäljesti niin hienosti, että! Se meni tiviisti kaikki tyhjätkin askeleet, eikä vauhti edes kiihtynyt. Voi että se on taitava. Loppukipolle se ei meinannut voida mennä maahan, sillä maassa oli siinä kohden iso ruohotuppo... mutta vedin purkkia hieman eteenpäin ja sillä oli sekin ongelma ratkaistu.

Kävimme vielä lenkillä Hiittenharjun takana hiekkakuopan ympäristössä. Kuuma oli ja kaikki koirat oli ihan naatteja. Kannoin Veeraa pitkät matkat, kun se ressukka oli ihan kaikkensa antanut. Loistavia keskusteluja ja mukavaa seuraa sekä minulla että koirilla! Ja taas Ihku sai painia oikein sytämen halusta! Illalla sekin oli sitten yllättäen kohtuullisen ventti...