Aamupäivällä harjoittelimme Ihkun hyppytekniikkaa. Se juoksenteli innoissaan esteen takana olevalle lätkälle... ajoittain kyllä esteen ohi. Sain kuitenkin muutamia onnistuneita suoritteita myös niin, että hypyn edessä oli yksittäinen kavaletti ja siinä olikin sitten jumppasarjan alkeita. Hieman oli hakemista tuossa koiran ohjauksessa ja paljon tuli siksi epäonnistuneita suoritteita. Ihkulla oli kuitenkin loppuun saakka tosi hauskaa ja se oli tärkeintä! Hyppytreenin lopuksi otimme vielä muutamia askelia seuraamisia ja vasemmalle käännöksiä ja loppuun vielä wubba-leikin. Oli kylä kivaa!

Kaahasin koko koiralauman kanssa vielä Toimelan rantaan jossa lueskelin Pamela J. Reidin  koulutuskirjaa "Explaining how dogs learn and how best to teach them". Se on kyllä loistava!

Ja pitkän löhöilyn jälkeen tallasin Ihkulle vielä 400 askeleen jäljen Tamfeltin viereen. Otin riskillä. Väliin tyhjiä 1-2-3-5-8-15... ja kertaalleen myös 20 tyhjää peräkkäin! Hiukan oli levottomuutta ilmassa ja pientä kaahauksen makuakin välillä, joten nyt eteneminen taisi olla hieman liikaa. Toisaalta poika kyllä teki loistavasti työtä eikä viettikatkoja tullut. Vanhan jäljen ylittäminen viistoon aiheutti pientä hapuilua, mutta onnistui sekin. Loppuilmaisu taas hieman vino, mutta jälki oli pitkä, hellet ad 28 astetta ja kaikkee! Hieno mies! Nyt vain sitten Hermiön Outin kulmakouluun!