Torstaina oli lepopäivä. Lenkillä Ihku oli tiukasti katseen alla ja lenkura sujuikin mainiosti. Hyvä juttu!

Perjantaina 71. jälki kaatosateen kastelemalla Hervannan ammattioppilaitoksen nurmella. Ja jäljen ajon aikana uusi sade, joten olin aikasteen märkä ko. operaation jäljiltä. 342 askelta, vastatuulta, välissä hietikkoa ja ylämäessä pidempää ruohoa. Itse jälki ok, mutta loppukupin ilmaisu ei ottanut onnistuakseen... meni vinoon ja jouduin korjaamaan.

Lauantai-aamulla otin tottista pesäpalokentällä. Hieman kontaktia, seuraamista 40 askelta. Eri asioiden tarjoamista. Leikkiä 4 eri lelulla Marikan metodin mukaan ja loppuun vielä luoksetulo makuulta. Tässä palkaksi wubba jalkojen välistä ja pikkuleikin jälkeen ruoka. Hyvin meni. Koira oli tosi innoissaan koko ajan ja leikkihetkikin oli varsin letkeä. Iihkali syöksyi raketin lailla aina uuteen leluun. Täytyi hypätä pois alta, jotta jalat eivät olisi muussautuneet törmäyksestä. Leluja ei tuo, mutta ei sillä nyt vielä väliä.

Illalla menimme Karkkuun Ketoloiden mökille, missä tein vastaniitetylle heinäpellolle 400 askeleen jäljen. Vastatuuli, jälki pääosin saran suuntaisesti. Tyhjät 1-3 sarjoissa, mutta väliin nyt vähemmän namillisia askelia. ja jälki sujui todella hyvin. N. 350 askeleen kohdalla Ihku rupesi hieman painamaan ja siirty sivuun. Olisi halunnut ohittaa pari askelta ja painella suoraan namille. Pidin kuitenkin vastaan ja koira asettui tosi nopeasti ja jatkoi jälleen nenukki maassa. Yhtään varsinaista viettikatkosta ei tullut, vaikka jälki oli tosi pitkä. Loppukupin ilmaisu oli nyt jälleen suora, aavistuksen hidas.

Sunnuntai-aamusta tein samaiselle pellolle 110 askeleen pikajäljen (n:o 73), mutta laitoin tosi paljon tyhjiä. Lisäsin tyhjiä molemmille jaloille 1-4 sarjoissa, välaihin vain yksittäiset tai tuplanamit, riippuen aloitusjalasta. Eli vaikeimmillaan 4 tyhjää, nami, 4 tyhjää, nami, 3 tyhjää, 2 namia, 3 tyhjää jne... Ja Ihku suoriutui tosi hyvin! Lopusa oli vain pussi nameja, mutta ilmaisi tämän hyvin. Nyt ilmaisu oli asennoltaan taas hyvä ja vauhtiakin oli tullut lisää eiliseen!