Ihkuli ottiin alkuun yhden vauhtinoudon jonka päälle leikkiä. Hyvin lähti kapulan perään, nosto oli aavistuksen arpova, palkkasin nopaeasti ja into takaisin oli  kova. Näitä oatn nyt yksittäissuoritteina, jotta motivaatio kasvaa. Jatkoin heti perään luoksetuloilla, jotka menivät hienosti. Ensimmäinen lyhyeltä matkalta jalkojen läpi, toinen läheltä eteen istumaan ja kolmas pitkältä matkalta eteen. Nyt loppuasennot ovat tiiviitä ja vauhti tasaisen kova. Korvat nousevat hieman aikaisin, joten ehkä otan seuraavalla kerralla taas ohi juoksua...

Virallisissa pentutreeneissä yritin käännöksiä molempiin suuntiin, mutta Ihkun keskittymiskyky ei ollut paras mahdollinen, joten käännöksistä tuli hieman löysiä... No toisaalta maailman suurin häiriö eli Troya oli vieressä. naksuttelin perusasennosta Marjon tullessa koiraa lääppimään. Pääsimme siihen, että Marjo kyykkäsi Ihkun eteen ja silitti sitä kaulan alta. Itse treeneissä naksuttelin istumisen tarjoamisesta. Se on nyt hakusessa, kun viimeksi olen vahvistanut seisomisia. Sari auttoi hieman naksuttelusta, ja niinhän se istuminenkin parani. Kiitos Sari! Täytyy siis tässä vaiheessa naksuttaa istumiseen lähdöstä, jotta yrityksestä tulee heti palkkio.

Kimppalenkin jälkeen ajoin vielä Imagewearille ja tallasin n. 100 askeleen jäljen, jonka loppuun laitoin ruokakipon. Alkuun Ihku pysähtyi noin joka 8. askel ja katseli taapäin. Näitä tapahtui varmaan 4 kpl, mutta sitten se rupesi seuraamaan jälkeä, ja kas! ...lopusta löytyi ruokaa. Kupin ilmaisu oli täydellinen ja tosi nopea. Hih! Tuli koiruudelle pähkäilyä!