Perjantaina kaahasimme kaveriporukalla ulkosaaristoon viikonloppua viettämään. Kiitos erityisesti isännälle ja emännälle, mutta tietenkin koko jengille! Ilmat olivat suotuisat ja puitteet loistavat. Perjantai-ehtoolla Ipana sai yllättäen turpiinsa Otto-maaniselta. Näin se on vain hyväksyttävä, eivät tule pojat toimeen, eivät. Onneksi Jurri ja Hatsi pitivät Iihkalille seuraa sitten senkin edestä ja kokonaisuutenaan viikonloppu oli erittäin mukava.

Maanantaina minä rojahdin sängynpohjalle flunssan ottaessa yliotteen. Ihku kärsi puolestaan ylensyömisen aiheuttamasta ripulista, joten viikon avaus ei ollut niin loistavaa enää. Ehtoolla vointini parannuttua hieman vedin Tavesin pentutreenit. Oli sekin...

Yritin ajaa Ihkun kanssa jäljenkin, kun sekin oli jo ns. normaali, mutta ripuli iski sitten kuitenkin ja se siitä... Koira kyllä hakeutui jäljelle paskottuaan, mutta keskittymistä ei sairaana ole ja niin mentiin kulmasta yli. Iippa pyörähti ympäri kuten hämyissä ja jatkoi siitä sitten vasemmalle jäljen suuntaan, eli kohtuudella se kyllä pystyi kaikesta huolimatta toimimaan. Ressukka. Loppuviikko taidetaan toipua molemmat ja jäljestäminen siirtyy ensi viikkoon.