Sarin kanssa treenasimme Koivumäessä kauniina syyskuisena ruskapäivänä.

Ihkulle alkuu nouto. Pelaa edelleen hiukan kapulan noston kanssa. Kun kokeilimme suuremmalla maavaralla olevaa kapulaa, nosto näytti inan paremmalta. Mahdollisesti pojun nenä on niin herkkä ettei tahdo sitä maahan tökätä ja siitä tuo noutokapulan noston vaikeus... Muutamia ns. räjähtäviä luoksetuloja istumisesta. Session loppuun vielä hyppimistä lätkillä ja esteen korkeutta nostaen. Nyt hypyt sujuivat kaikki hyvin eikä kiertämistä tapahtunut lainkaan. Sari leikitti Ihkua myös välissä ja sai hienon ilmeen koiran naamalle. Tuohon täytyy pyrkiä. Eli ei mitään taukoja treenauksessa, ei pakkoa, vain leikkimistä...

Kakkososuudella yritin tuota leikkinaksuttelua ja se sujui ihan kohtuudella? Ainakin mun mielestäni... naksutteluja kontaktista edessä ja peruutuksessa, noutokapulan ottamista ja pitämistä edessä, maahanmenoja. Ja loppuun saalisleikkiä useammalla lelulla.

Tottiksen jälkeen teimme vielä esineruudun. Ihkulle heitettiin 4 esinettä, joista ilmaisi kaksi. Toisen hanskan sai hakea vielä uudestaan, mutta sessio lopetettiin niin, että koiralle jäi vielä halu sukeltaa metsikköön. Hieno pensku. Tarvis ottaa toi esineruutusysteemi lenkille mukaan.

Lopuksi menimme vielä lenkille. Mukana oli mun koko lauma ja Sari sekä Troya. Troippe oli ihan kakkiainen... Murisi jo aiemmin autosta Ihkulle, mutta pihalla kävi oitis sitä kurmuuttamaan, vaikka toinen alistui minkä ehti! No Sari löylytti kökkiäisen muutamaan kertaan ja itse lenkki sujuikin sitten hyvin. Kaikilla muilla paitsi Troipepalla oli hauskaa. Troippe vain mökötti Sarin vieressä koko lenkin... Ei ole hauskaa, kun epäasiallisesta käytöksestä huomautetaan... ;)

Kotimatkalla tein vielä R:lle 320 askeleen jäljen. Alkuun n. 200 askeleen suora. Kaksi kulmaa, o-v. Tyhjiä ad 5. Yksittäisnamit. Perustyöskentely oli hyvää. Molemmissa kulmissa ajautui hieman yli, mutta pienen etsimisen jälkeen oikea suunta löytyi eikä askeliakaan jäänyt väliin. Vaikeaa oli, mutta hienosti penne suoriutui ja olen myös itseeni tyytyväinen, sillä annoin koiralle tilaa enkä mennyt sitä neuvomaan.