Lenkillä laskeskelin taas... Ihku otti omaehtoisesti kontaktia reippaat 20 kertaa. Nyt koira on tajunnut idean ja palkkasinkin sitä loppulenkistä jo vaihtelevasti. 19 palkkausta kontaktista, 5 kutsun jälkeen luoksetulosta (kahdella kerralla tuli koira vastaan ja oli "pakko" kutusa), kerran sinappihunnutus, kun lähti metsälinnun perään.

Jäljen tein R:lle. 220 askelta (120 + 80 + 20). 2 kulmaa, ensimmäinen oikealle, toinen vasemmalle. Sivu-myötä-sivutuuli. Tyhjiä max 5. Kulman jälkeen namit 4. ja 5. askelmaan.

Nyt Ihku oli tosi kuumana, kun lähdimme jäljelle. Veti raivokkaasti, mutta jäljen alussa keskittyi hyvin. Alkuun yritti kaahata tyhjien yli, mutta rauhoittui, kun pidin vastaan. Ensimmäisestä kulmasta koira kääntyi ennen kun tajusinkaan... ei siis ollut kulma itselleni aivan selvillä... vauhti tuossa oli hieman liian kova. Toinen kulma meni rauhallisemmin. Pysäytin Ihkun, kun se meni etutassuilla kulman yli, minkä jälkeen koira haisteli tosi kiihkeästi ja sujahti hienosti vasemmalle. Loppukupilla käytin naksua maahanmenon vahvistamiseen ja hihnakin oli aivan löysä. Hieno suoritus! Ja haastava kahden kulman sekä lisääntyvien tyhjien vuoksi.

Illalla ratsastustunti oli kämmätty eikä sitä ollut. Onneksi Niina ja Jallukin tulivat turhaan tallille ja pääsimme edes lenkille. Kyllä pojilla olikin hienoa! Jallu on taas loistava esimerkki hyvin käyttäytyvästä ja reilusta aikuisesta uroksesta!