Iihkali aloitti räjähtävillä lähdöillä, jotka hyvin. Luoksetulo tarjoten hetsauksen jälkeen ei meinannut ensin onnistua, kun Marikan sormet maistuivat ihanasti makkaralta, mutta, kun koira lopulta tajusi lähteä, luoksetulo oli täysi kymppi loppuasentoineen kaikkineen! Yritimme myös hetsausnoudon palautusta vastaavasti. Häiriöitä oli kuitenkin liikaa ja harjoitusta piti soveltaa. Jatkossa täytyy muistaa, että annan koiran kiinnipitäjälle vasta hetsauksen jälkeen... näin olen heti valmiiksi varmistanut oikean vireen ja ajatuksen myös koiralle.

Kakkososuudella otin seuraamisia ja perusasentoja. Seuraamiset olivat hienoja, mutta nyt Iippa tuppaa tarjoamaan sivulla vain maahanmenoa... Sitä saa mitä vahvistaa. Lopuksi vielä noutokapulan nostoja, jotka olivat kamalia! ihku pyöritti kapulaa kuin pahinkin parkinson-potilas... eli noutokapulan nostotkin nyt ainakin maneesissa tauolle. Eteentuonnit onnistuivat kuitenkin hienosti.

Viimeisessä osiossa otin kosketuskeppiä reilun 1m etäisyydeltä. Hienosti! Sitten maahanmenojen tarjoamista. ihkulla oli hienoa, mutta nyt se on kehittänyt ryömimisen tapaista maahanmenoihin mukaan, mikä ei tietenkään olisi tarkoitus. Jätän nyt maahanmenotkin tauolle ja opetan seisomiset vastaavasti. Jospa tuo pysähtyminen kristalloituisi koiralle tauon aikana...

Kivat treenit kaikkinensa. Nyt taas uusien haasteiden pariin! Seuraavana vuorossa siis seisomiset, lätkän aktivoiminen. Vanhoina jatkan vielä kosketuskeppiä, räjähtäviä lähtöjä ja noudon eri osa-aluiten. Noutoon otan nyt mukaan kapulan vaihdon leluun. Ja A-estettä jatketaan, jos mahdollisuuksia tulee.