Viikon tavoitteena on ollut jälkikauden lopetus, johon olemme päässeet loppuviimeksi onnistumisen kautta! A-este kuuluu myös harjoitteluun, mutta sitä katsomme taas sunnuntaina...

Naksutteluissa teemana on ollut mm. eteentulemisen vahvistaminen ja sujuvuus. Tämä onkin sujunut hyvin. Ihku tarjoaa tiivistä asentoa jo reilu 10 kertaa/30s. Kun käännyn, asento jää ajoittain vinoksi ja frekvenssi hieman laskee. Sitä täytyy vielä vahvistaa.

Perusasentojen otot seuraamisessa ovat myös nopeutuneet. Käännös oikealle on varmaan hieman tiivistynyt, mutta vaatii vielä hiontaa. Muutoin täyskäännökset ovat jo tosi vauhdikkaita ja koira tekee ne hyvällä ilmeellä.

Metallisen noutokapulan suhteen olen naksutellut kapulan vedosta, edessä pitämisestä ja nostamisesta. Kertaalleen otin myös koko noudon, joka sujui hyvin niiltä osin kun osa-alueita on harjoiteltu. Luoksetulovauhti on siis vielä hidas, mutta eipä sitä ole harjoiteltukaan erillisenä! Muut osuudet ovat hienoja! Siis sisätilatreeneissä... ;)

Kosketuskepin kanssa olemme päässeet myös aikas fluentiksi, toistoja yli 10 / 30s! Ihku ei edes vilkaise mua, vaan syöksyy suoraan kepille nielaistuaan namin!

Juoksulenkillä treenasin luoksetuloa jättäen sekä Ihkun että Uldan lenkkipolulle istumaan. Reilun 30 askeleen päästä kutsu, ja voi sitä vauhtia! Ja nyt oli taas Iipan korvat lintassa! Tokalla kertaa eteenistuminen ennenpalkkaa. Hieman törmäs, mutta yritti kyllä kovasti pysäyttää! Vauhti vain oli niin hirmuinen!