Kävimme pentusten kanssa lenkillä heti saavuttuani Marikalle. Ihku yritti hieman pullistella Jurrille, mutta uskoi kuitenkin, ja pian pentuset leikkivätkin taas vanhaan tapaan. Lenkin jälkeen Iippa sai tavata myös Hatsin, ja sekin sujui hyvin. Hatsi tosin on Ihkun mielestä aika kiinnostava gimma!

Treenasimme kentällä. Paikka oli Ihkulle taas hieman hankala. Pihalla oli ihmisiä, alusta oli epätasainen ja kaikinpuolin keskittyminen oli hieman vaikeaa. Aloitin luoksetuloilla, jotka olivat hieman hitaita. Ruokapalkka ei oikein toimi, vaan vauhti hiipuu. Loppuun kuitenkin yksi hetsausluoksari, joka oli niin hyvä, kun möykkyiselä alustalla nyt oli mahdollista.

Toisessa sessiossa otin noutoja. Kapula taas lenteli hieman ja lelukin oli Ihkun mielestä hieman vaajaasti palkitseva. Sain kuitenkin Juriin H&M-kauluria lainaan ja viimeinen kapulan eteentuonti oli hieno. Ihku nappasi H&M:n suuhunsa ilman, että päästi kapulasta irti... ;)

Viimeisessä sessiossa aloitin seuraamisen käännöksillä ja Marika analysoi. Päädyimme palkkaamaan oikealle käännöksissä oikealla kädellä niin, että koira joutuu kiepsahtamaan eteenpäin saadakseen namin. Tämä vaikuttaa nyt hyvältä. Asento tiivistyi heti ja paikka tuli edemmäs. Aiemmin Ihku on tupannut jäädä oikealle käännöksissä jälkeen, jolloin koko homma ei oikein voikaan onnistua. Kiitos Marika tarkkanäköisyydestä! Jatkoimme vielä hypyillä viistoon, joissa on haparointia, mutta hyppy itsessään on nyt kyllä tosi ilmava ja teknisesti hieno. Ja aivan viimeksi vielä ruutu, jonka Marika oli tehnyt hevosten juottoämpäreistä. Noita merkkejä ei voi olla näkemättä! Ja ruutu oli tosi upea!

Mukavan treenisession jälkeen kävimme vielä ratsailemassa. Menin vaihteeksi Tirnulla, ja sillä on kyllä tosi miellyttävät liikkeet. On voimaa, mutta kuitenkin sen selässä on helppo istua. Ravipätkillä se hiukan kiikutti mua, mutta laukkasessiot oli ihania. Talvinen maastoratsastus on kyllä ihanaa. Sielu lepää!