Menin renkaittenvaihtoruljanssin jälkeen keskenäni Tavesin kentälle... hyvä, kun jäi Sarin avain taskuun ;)

Iippa aloitti räjähtävillä lähdöillä seisomisesta. Nämä hyvin. Sain jopa yhden luoksarin reilun 5m etäisyydeltä onnistumaan hyvällä odotusilmeellä. Jatkoin noutokapula-leikkiin tarkoituksena vaihtaa kapula rättiin liikkeestä. Nämä sujuivat hienosti. Iippa juoksi kapulan kanssa mun vierellä ja vapautui naksulla rättiin kiinni. Otin myös noutokapulan heiton kanssa samaa. Ensin Ihku tiputti kapulan rätin nähtyään, mutta usutin sen uudestaan kapulalle ja yhdistetyn paon ja kehumisen kanssa sain sen tuomaan kapulaa mua kohden, kunnes annoin luvan syöksyä rättiin kiinni! Hieno koira! Lopuksi frisbee-leikki, joka oli nyt sujuvaa ja kivaa, mutta lopetus meni taas plörinäksi, kun Ihku jä kentän laidalle mua kyttäämään eikä meinannut millään tulla luo... Kun sitten kyllästyneenä lähdin sitä hakemaan, se singahti frisbeelle. Otin sen kuitenkin kiinni ja palkkasin namilla. Ei ole kivaa tuollainen jallittaminen...

Ursula sai toimia mun hermonlepuuttajana välissä. Otimme luoksareita, jääviä, seuraamista ja kertaalleen 80 cm esteenkin. Lisäksi yksi nouto ja vain leikkimistä.

Aloitin toisen Iippa-session A-esteellä, jonka taakse olin laittanut lätkälle namia. Ensimmäisen kerran juoksin koiran kanssa A:lle ja takaisin, kaksi seuraavaa kertaa se meni itte, ja tuli myös kutsuttaessa takaisin A.n kautta ilman, että olisin itse noussut harjalle houkuttelemaan! Ihanaa! Jatkoimme wubban kanssa leikkien kohti 80cm kiintoestettä, josta Ihku roiskaisi yli tosi huonolla alastulolla... tippui melkein nenälleen. Arpoi estettä sen jälkeen hieman, mutta uusi sen sitten takaisinpäin ja nyt hyppy oli hieno! Siitä karkelointia palkaksi! Suunnittelin jatkavani seuraamisia käännöksin, mutta märkä maa ahisti taas ja päädyinkin vahvistamaan perusasentoja. Sessiosta muodostui varsin pitkä, sillä sateen vuoksi en jaksanut tehdä enää kolmatta erillistä osiota. Hyvin Ihku kuitenkin jaksoi. Otimme siis vielä seisomisen vahvistamisia, jotka hyvin. Lisäksi kosketuskeppiä, jossa pientä katseella etsimistä. Nyt ei saa etäisyyttä kasvattaa ennen kuin homma on aivan fluence. Lisäksi vielä lätkän paukuttamista tassulla. Tämä on tosi nopea! Koira vain nostaa ja laskee tassuaan nieltyään namin!