Lähdimme lauantaiaamulla heti seitsemältä matkaan; Sarin kautta Marikalle, Ihku hoitoon Parolaan ja siitä sitten Vantaalle.

Seuraamisissa oli hajontaa kyllä melkoisesti ja tuomarien linja oli vaihteleva. On niin vaikea sanoa, mikä on hyvää seuraamista... ja vastaavaa hajontaa oli kakeissa. Ruotsin hieno (aivan Iihkalin näköinen!) käyttökelpie sai kakeista vain 7,5, vaikka sen takajalat eivät hievahtaneetkaan ja asennonvaihdoissa oli voimaa ja nopeutta. Masentavaa! Ja varsinkin, kun tämän jälkeen arvostelu löystyi ja huonommat koirakot saivat vastaavalla tavalla toteutetuista kakeista paremmat pisteet! Muiden liikkeiden arvostelu oli tasaisempaa ja varsinkin sunnuntaina ruutu ja tunari olivat hienoja lähes kaikilla. Suomelle voitto kolminkertaisena! Ja Crista ja Vip olivat kyllä upeita!

Reissu oli mitä mainioin. Seura loistavaa, Tornin tarjoilut veivät kielen mennessään ja tokonkin suhteen ajatukset taas kirkastuivat. Kiitos Marika ja Sari!

Sunnuntaina palasimme lumituiskeessa Pirkanmaalle ja suoraan maneesille treeneihin. Hullua!

Ihku joutui ensimmäisen treeniyrityksen jälkeen oitis autoon haukkumisen ja melastamisen vuoksi. Hetken tauon jälkeen hain sen uudestaan ja syöttelin sille nameja matkalla, jotta pieni nuppi pysyisi edes hieman kasassa... ja pysyihän se. Aloitin luoksetuloilla, jotka ovat kyllä edistyneet. Ja koska sessio meni hyvin, jatkoin heti myös noudoilla, jotka nekin menivät aivan kirjoitusten mukaan. Ja olen tyytyväinen Ihkun paikkaan edessä; se on lähellä, muttei kuitenkaan koskea mua.

Tauon jälkeen otin vielä seuraamisen käännöksiä. Ihkun paikka on nyt kyllä tosi hyvä seuraamisessakin. Ei paina, mutta lähemmäskään ei tarvitse tulla. Käännökset sujuivat jo hieman paremmin kuin perjantaina. Jatkoin hypylle, jossa Ihku sai juosta takana olevalle lätkälle, josta naks, ja palkan haku paluuhypyn kautta. Pari onnistunutta suoritetta ja vielä ruutuun, jossa naksuttelin ensin lätkän kosketusta ja sitten yritin lähetystä kauempaa. Menomatkalla haukkumista! Aargh! josta keskeytin menon. Hieman lähempää lähetys onnistui loppuviimeksi. Merkillä oleva ruokakippo oli nyt liian suuri houkute, ja sen vuoksi homma ei meinannut onnistua. Mutta Ihkulla oli kivaa, mikä on pääasia. Ja ahneuksissani .... koetin vielä ihan loppuun luoksetuloa antamalla lopussa nakin jalkojen välistä. Lähtövauhtia oli hyvin, mutta loppuun huima hidastus heti, kun koira haistoi ruoan. Luoksetulo ruokapalkalla ei siis toimi!

Kivat treenit, kiva viikonloppu!