Minnan kanssa kävimme töitten jälkeen Kaupissa ja aivan viime metreillä Ihku otti ja katos. 35 min poissa. Minna vei vanhukset kotio ja mä odottelin sydän syrjällään. Kun Ihku tuli, häädin sen pois. Se seuras perässä n. 20m päässä ja oli koko loppumatkan korvat lintassa ja vieraiden koirienkin ohitukset sujuivat ... Grrr.... Että mä olen TYHMÄ!

Olimme kuitenkin sopineet Marikan kanssa treenit Ideaparkkiin ja sinne oli siis mentävä, sillä Marika oli jo siellä, kun pääsin puhelimeeni käsiksi. (Sekin on paskana... ja oli kotona latauksessa) No loppuviimeksi hyvä, kun lähdin. Treenatessa ahdistus aina helpottaa.

Iippa aloitti seuraamiseen lähdöillä maasta. No ei oikein sujunut... mutta olihan se ok leikkiä. Siitä jatkoin muistaakseni seuraamisilla, jotka lelun kanssa ihan ok-vireisiä. Myös ruutu-sessio ihan ok, mutta vauhti hieman hiipui. Liian kauan siis...

Kakkososuudella luoksetuloja, niin ett Marika piti koiraa kii. Ensimmäiselä jäi taas kauas istumaan. Odotin kunnes korjasi paikan ja palkkasin. Siitä frisbee-leikkiä ja sen tuomisia, jotka hyviä. Sitten vielä hetsausluoksari joka oli hyvä. Narupallo palkaksi. Hetsauskiinnipidossa ei vain taida olla järkeä, sillä Ihku kiinnostuu kiinnipitäjästä liikaa edelleen. Otin mukaan vielä pätkät seuraamisia, jotka ihan ok. Oikealle käännöksessä mun täytyy hidastaa, jotta koira oikeasti ehtii mukaan. Jotain siis jäi tästäkin taskuun!

Kolmos-sessiossa hyppyä, joka ei meinannut lähteä luistamaan. Muutama lelun nouto ja paljon mun sähläystä. Jatkoimme siitä Marikan avustuksella puhdasta hyppimistä, joka hienosti. Tästä maahanmenoja, jotka olivat nyt edessä tosi nopeita! Tämähän etenee! Ja kakeja, joissa yllättäen istumasta maahanmeno on huonoin: hidas, tassuttaa ja välillä tekee sen jopa seisomisen kautta, jolloin on kyllä nopeampi. Täytyy nyt vahvistaa istumisia ja sit siitä erikseen maahanmenoja. Ja loppuun vielä ruutu ruokapalkalla. MArika vei lätkän. Iippa lähti vasta käskystä, vaikka menohalut olivat kovat. Pysähtyi käskystä ja odottikin , kun lähdin kiikuttamaan ruokaa ruutuun. Ihanaa!

Aivan lopuksi löysin tunnarikapulatkin ja otimme kaksi riviä, jotka olivat superhienot! Ihku oli haistanut omaa kädessä 3-4 kertaa ja maasta pari kertaa. Sitten se juoksi rivistön läpi ja merkkasi omansa. Ja sama toistetusti, kun oma oli siirretty rivin loppuun. Mahtava koira! Se tekee parempaa tunnaria, kuin kumpikaan vanhuksista!