Perjantaina Ihkun kanssa juoksemassa. Hienosti sujui. Liukkaalla 1h 10 min.

Ehtoolla Poni-M:t tuli pukkujouluja viettämään. Aikamoista siedätystä Ihkulle, joka oli haljeta kauhusta, kun tollainen lauma kaakattavia naisia saapui kylään. Alun järkytys meni kuitenkin pian ohi, ja loppuilta sujui jo paremmin...

Sunnuntaina kävimme Harjavallassa, jossa Erkki aiheutti Ihkulle vastaavan kohtauksen. Setä oli kuitenkin sinnikäs ja houkutteli ja houkutteli pelkuria leikkimään, ja lopulta Ihku ihan sulikin ja vei Erkille palloa ja veti sormikoukkua. Hyvä! Pihassa narussa Jarmo oli kuitenkin aivan yhtä pelottava ja sama homma toistui taas... Heh. Nyt täytyy kyllä ryhdistäytyä tämän suhteen ja oikeasti opettaa koira sieteämään pelkoaan!

Maneesille treenailemaan, vaikka viikonloppu imikin kyllä kaikki voimat eikä olis millään napannut. Kannatti se kuitenkin. Treeneissä on lähes aina tosi mukavaa! Kiitos seuralaisille!

Ihku aloitti hiljaa maneesiin menolla, mikä sujui ok. Alkuun otin hyppyä, jossa ensin hieman kaahotusta, mutta kun korjasin omaa asemaani ja olin tarkka, sain Ihkun loikkaamaan esteen yli takana olevalle lätkälle, josta naksutus ja palkan haku niin ikään esteen yli hypäten. Nämä sujuvat nyt kyllä hienosti ja hyppytekniikkakin on kehittynyt! Jatkoin kosketuskepille, jolle etäisyys on kasvatettu jo muutamaan metriin. Nämäkin tosi hienot. Jatkoin vielä uppeja, joissa oli kyllä säätämisen makua... uuuh. En saa niistä ikinä nopeita... aina tulee tassuttelua! Session loppuun otin vielä perusasennon vahvistamista ja Marika kävi koiraa roplaamassa. Ja vielä lopuksi Marika leikki hiukan Iippanan kanssa.

Kakkosvaiheessa aloitin ruudulla, jossa ensin lätkä ja sitten Marika vei lätkän pois. Ihku oli aivan ihmeissään ja etsi lätkää minkä ehti... palautimme sen vielä ja homma harkintaan. Jatkoin seuraamisilla, jotka ovat kyllä kovin kehnoja... käännöksissä takapää tuppaa jäämään. Loppuun juoksusessio, josta possunkorvasiivu palkaksi. Näitä täytyy nyt vain tehdä, ja huolehtia motivaatiosta! Palasin vielä ruutuun, jossa ensin lätkän kanssa ja sitten ruutua kiertäen ilman lätkää lähetyksiä, up ja naks. Toistoilla alkoivat sujua paremmin, ja loppuun vielä kunnon etäisyydellä ja lätkällä yksi lähetys, josta loppuruoat palkaksi.