Lauantaina kotona naksuttelua ja vain pikaiset motskutreenit pesiskentällä. Meinasin sössiä tunnarin, kun en itse pimeässä nähnyt oikeaa kapulaa...

Ulda ja Veera lähtivät joulunviettoon äidin ja isän luo. Ikävä on jo nyt!

Sunnuntaina maneesilla. Iippa oli taas hieno. Aloitin räjähtävillä lähdöillä, joiden jälkeen eteentulon vahvistamista lelulla ja siitä sitten pitkä luoksetulo, joka oli HIENO! Korvat kyllä heiluivat loppumatkasta, kun Ihku mietti selvästi, jotta tuleeko palkka edestä vai jalkojen välistä. Tsätä jatkoin edestä sivulle siirtymisen palkkausta. Pientä pomppuefektiä ilmassa, mutta aivan pientä vain. Sitten räjähtävät lähdöt seuraamispaikalle ja vielä kahden lelun leikkiä, niin, että pääsi aina saalistamaan vasemmalle puolen olevaa lelua. Namipalkalla harkkasimme vielä oikealle käännöksiä ja nämä eivät kyllä suju, vaikka kuinka olen vääntänyt. Marika katseli hommaa ja ehdotti kosketuskeppiä avuksi, ja sitä aion kyllä testatakin heti, kun ehdin! Kiitos Marika!

Kakkossessiossa aloitin hypyllä, jonka takana oli nyt LÄTKÄ! ja hienosti poju loikki lätkälle. Pallo palkaksi ja palautus esteen kautta. Hieno hyppynouto siis! Jatkoin tästä ruutuun, johon yksi lähetys lätkälle, seuraava ilman ja kolmas taas lätkällä. Kaksi ensimmäistä olivat loistavia, kolmas hieman haparoiva, mutta loppua kohden kiihtyvä. Loppuun vielä maahanmenojen vahvistamista namilla ja kakeista istu-maahan-siirtymiä. Nämä alkavat nopeutua. :)

Viimeisessä osiossa aloitin kakeilla, jotka olivat kyllä pelkkää sählinkiä... Täytyy tehdä nämä vasta sitten, kun tuo maahanmeno on kunnossa. Sähläyksen jälkeen jatkoin ruutuun, josta ruokapalkka. Tämä ruutuunmeno oli taas aivan mielettömän hieno! Ja loppuun vielä tunnari kolmesti. Nyt homma ei ollut aivan niin sujuvaa kuin pe ja la, vaan koira haisteli kaikkia kapuloita tosi tarkasti. Kakkosessa ei meinannut jatkaa rivistön päähän vaan palasi alkuun. Kun omaa ei kuitenkaan löytynyt, jatkoi eteenpäin ja löytyihän se oma sitten. Seuraavaksi täytyy kyllä yhdistää noutaminen tähän, jottei Ihku rupea avuttomaksi ja jotta valitseminen oikeasti vahvistuu.