Ajelin aamusta Harjavaltaan papan luo. Heitin Veeran papalle päivähoitoon ja ajelin Marian ja Roksun kanssa lenkille. Alkulenkin poijaat kulkivat kuonopannoissaan. Kun tilanne näytti hyvältä, päästimme ne metsään pörheltämään. Sitten taas narulenkin osuus ja taas vapaata telmimistä. Kakkosvapaalla Ihkulla meinasi yhtäkkiä mennä herne kirsuun, kun Roksu tuli lähelle Iipan ollessa mun vieressä. Äristelyä ja karvojen kohottelua jatkui hetken, mutta pian tilanne suli ja paini jatkui taas. Täytyy olla tarkkana noissa kohdin, kun koiria otetaan kiinni tai me omat ihmiset olemme koirien vieressä. Silloin on salaman poikasta ilmassa. Onneksi Rokki hienosti liennytti Ihkun alkava uhon. Taitavia olivat molemmat pennet! Ja niin mukavaa oli taas höpöttää kaikesta! Kiitos Maria tosi mukavasta lenkkiseurasta!

Papan kanssa kävimme myös hieman kävelemässä Hopearannan pihassa. Lissu kävi paikalla ja näimme myös Erkin ja Mirjan. Ihku on selvästi edistynyt. Se ei huutanut kelleen ja oli oikein tomera tervehtimistilanteissa. Lissua se jännitti kovasti, mutta siitä huolimatta  sai pidettyä mölinät mahassaan ja käyttäytyi huomattavasti hienommin kuin ed. kerralla, jolloin toimikin kuin hullu vesikauhuinen hurtta....

Kotosalla naksuttelin vielä ruoan Iippalle. Uppeja namipalkalla. Hyvin. Maahanmenot olivat hitaita, eli nämä pitää tehdä myös lelulla kuntoon. Seuraaminen ok. Metallikapulan nouto kokonaisuudessaan ok, mutta palautus aavistuksen hidas. Tunari hienosti. Tunarikapulan nostot nopeita. Kakeissa edelleen seisomisesta maahanmenot tuppaa valumaan eteenpäin. Näitäkin voisin alkaa treenaamaan nyt hieman systemaattisemmin ja vain yksiä vaihtoja kerrallaan eli seiso-maahan, seiso-istu, maahan-istu kaikki erikseen. Mutta hyvät oli treenit nämäkin.

Panda tuli iltahoitoon ja Iippa sai olla makkarissa lepuuttelemassa. Mukavaa oli, kun Pandakin oli nyt aivan rento ja kotiutunut, eikä Elviskään jaksanut äkseerata sille!