Paikkamakuu + istuminen: Alkeet ok. Ajan kasvatus ja häiriöt hiljalleen mukaan treeneihin.

Seuraaminen: Palaan ns. Uldan alkuopetustyyliin eli askel kerrallaan vietin nosto. Räjähtäviä lähtöjä seuruuseen kaikilla nopeuksilla. Hiljalleen sitten matkan pidennys. Sisähinkutukset ok jamassa. Liikkeestä käännöksissä vielä hienosäätöä. Askeleet alkavat olla kunnossa.

Idari: Alkeet hyvässä kunnossa. Seisomiseen yhdistän peruutuksen ennen naksua, jotta saan painon taakse. Namipalkka. Leluilla jumittaa.

Luoksetulo: Välissä vauhdista palkkaus, välissä loppuasennosta. Jos jää vajaaksi, otan uusiksi ilman palkkaa. Seisomiset puunkierrolla alkavat olla säpäköitä. Näitä vielä vahvistelen. Sivulletulo namipalkalla ok.

Ruutu: Merkki vasta ensi talvena tai joskus... Lätkän freezaus luopumisen avulla ensin läheltä. Kun tämä kunnossa, lätkä ruutuun ja sama. Ruudusta luokstuloja täytyisi myös harkata, lähtien siis räjähtävistä lähdöistä.

Ohjattu: saa odottaa... Noudon palautusharjoituksia, kun on avustaja. Muuten täytyy ylläpitää kapulan nopeaa nostoa ja oikeaa luovutuspaikkaa sekä sivulle siirtymistä.

Hyppynouto: Hypyn treenaus aina kun mahdollista. Mukaan lätkä ja freezaus. Lelunoutoja.

Tunnari: Kotiharkoissa palattiin nenämerkkaukseen, kun rupesi tauon jälkeen maistelemaan kapuloita. Nyt ok. Kun noudon palautus kunnossa, siirrymme tässäkin hiljalleen eteenpäin. Sunnuntaisin maneesilla pitäisi ottaa ohjelmaan. Lumessa ei tätä tehdä!

Kaket: Vauhti on kova, mutta kun saan rauhoitettua tilanteen, vaihdot ovat hyviä. Rauha, luopuminen, peruutus, palkka molemmilla käsillä, ajan kasvatus.