Viikonloppu hurahti lähes vain kotinaksuttelun kanssa. Sunnuntaina kävimme Marikan ja Jurrin kanssa Rutajärven jäällä lenkillä ja sieltä sitten maneesilla treenaamassa.

Aloitin hetsausluoksreilla Marikan pitäessä Ihkua kiinni. Näistä ensimmäinen parempi, mutta molemmat sinänsä ok. Jatkoimme noudon palautuksilla, joissa Troya oli yllättäen hieman liian suuri häiriötekijä ja homma oli hieman kankeaa. No onnistui se jotenkin… Jatkoin seuraamiseen lähtöihin lelupalkalla ja tämä sentään toimi hyvin.

Kakkososuuden aloitin samoilla seuraamisilla. Jatkoin siitä hypylle, josta yritin palkata frisbeellä, mutta paskaisessa maneesissa frisbeen nosto maasta ei onnistunut vaan Ihku-raukalla on suu täynnä kuraa! Jatkoin Kongin baseballilla, mutta sekin keräsi töhkää itseensä enemmän kuin laki sallisi. no hypyt itsessään ovat kyllä kondiksessa. Seuraavaksi siirryin tolpankiertoon ja stoppeihin. Ihku ei meinannut tajuta kiertämistä millään enkä mä hölmö tietenkään myöskään auttanut sitä… Ja pysäytykset olivat transformoituneet pohkeenväistöiksi vasemmalle! Aaargh!

Kolmossessiossa yritin korjata stoppeja, mikä oli kyllä vaikeaa, mutta muutama onnistunut suorite, joista Ihku sai rynnätä leluun kiinni. Nyt täytyy opetella heittämistä vas. kädellä eikä noista väistöistä saa vain palkata… Ruutu meni kohtuudella ruokapalkalla. Ilme ei kyllä ollut aivan sama kuin leikkiessä leluilla, eli tuossakin on oltava tarkkana. Loppuun vielä seuraamista pekonipalkalla, ja se sentään sujui, kun tajusin helpottaa asioita tarpeeksi esim. oikealle täyskännöksessä.

Huoooh! Väsyneenä ei kannattaisi treenata. Ongelma onkin siinä, kun aina väsyttää eikä muutenkaan meinaa ehtiä tarpeeksi…