Naksuttelin aamusta sisällä seuraamista, täyskäännöksiä ja istumisia. Nämä alkavat olla hienoja. Koira on superinnoissaan ja käännöksistä on tullut tiiviitä molempiin suuntiin. Toki kotitreeneissä ei ole häiriöitä, mutta siitä se kaikki aina lähtee...

Päivällä kävelin jousiammuntakentälle, jossa aloitin seuraamisilla. Vaikka kuinka yritin, koira vain jaksoi ja jaksoi! Kontakti ja paikka superit! Luoksetulot läheltä ovat aavistuksen hitaita... lähinnä korvien asento jää ylös... Mutta itse räjähtävät lähdöt olivat hienoja. Täytyy vain ottaa näitä avustajan kanssa.

Tauon aikana pyörittelin Ursulaa. Kakkosvaiheessa otin uppeja, joissa oli selvää kohenemista. Puunkierrot eivät vain kunnolla onnistu. Olen ahnehtinut siinä liikaa. Täytyy palata leikkimiseen. Mutta muuten uppien reaktio on nopeutunut. Jatkoin oikein hinkutusmaisesti myös liikkeestä istumisia, joissa palkkasin heittonamilla, joka vie koiraa syvempään istumiseen. Nämä olivat hienoja! En olisi malttanut millään lopettaa, kun homma eteni niin hienosti!