Aamulla nousin hieman väärällä jalalla ylös, minkä vuoksi päätinkin lähteä heti juoksulenkille porosten kanssa. Se olikin hyvä idea, sillä loppupäivä oli ihana! Juoksimme metsän kautta jäälle lähelle Toimelantietä ja sieltä Siilinkarin ja Lapinniemen kautta takaisin. 1,5 h lenkki. Aurinko paistoi ja loistava hankikanto koko matkan! Ja lähes tyhjä jää, sillä normi-ihmiset eivät näköjään lenkkeile ennen ysiä.

Lenkin aikana Ihku oppi tuomaan tennispalon mulle käteen saakka. Naksutin sille pallon irrottamisesta käteeni ja pian se tajusi idean! Fiksu pikkuinen! Otin pallon kanssa myös pätkiä seuraamista. Koira oli kuitenkin niin yliviritynyt, että asento valui koko ajan eteenpäin. Muutaman kävelyaskeleen avulla sain kuitenkin korjattua aina tilanteen ja vahvistin siitä asentoa heittämällä pallon taakse. Ehkä viidennellä toistolla Iippakin tajusi, ettei pallo aina lennä eteenpäin..., pöljä...Silmänisku 

Ihanan lenkin jälkeen koirat olivat yllättäin aivan naatteja. Päivällä keräsin kuitenkin koko koplan mukaani ja kävimme treenaamassa jousiammuntaradalla pienessä lumisateessa. Hyvät treenit taas.

Ehtoolla kokoonnuimme sitten treeniryhmän kanssa iltaa istumaan. Mukana olivat Jari, Riikka, Heli, Marjo, Saija, Sari, Marika ja mä sekä Helin kaveri Julia, jonka kampaamoa saimme lainata biletyksen alkuun. Tuulensuussa saimme jälleen kerran loistavaa ruokaa ja biletystäkin jatkui pikkutunneille Glorian teinihelvetissä. Huoooh! Kiitos kamut! Oli hauskaa!