Olin lievästi high feelareilla myrskynä alkaneiden asuntokauppahaaveideni vuoksi! Vaikka kauppoja ei tulisi, niin treenit ainakin olivat LOISTAVAT! Ehkä Ihkun parhaat ikinä!

En ollut tehnyt kunnon suunnitelmaa, mikä hankaloitti treenejä, mutta yritin soveltaa minkä kykenin. Aloitin lyhyillä luoksetuloilla, joista palkka jalkojen välistä. Supereita! Seuraavaksi vastaava eteenistumisten kanssa ja taas palkka jalkojen välistä. Oli aivan pakko testata tätä myös noutokapulalla, jonka annoin Ihkulle kädestä. Ja mahtavat tuonnit jälleen! Jatkoin pitkähköt pätkät leluseuraamista ja ne oli super-super-hienoja!!!

Tauon jälkeen jatkoimme taas leluseuruulla. ´Testasin myös uppeja juostessani taapäin. Nämä olivat hieman hitaita, mutta se johtui mun kummallisesta kaksoiskäskytyksestä... en osaa käyttää käsimerkkiä nopeasti... Naksuttelin myös kosketuskeppiä ja ohjatun noudon lätkiä. Sitten otimme kakeja, joissa lievää kiemurtelua maasta seisomaan nousussa. Ihku vääntää päätään siinä kallelleen... Sotkimme myös Troyan ja Sarin treenejä, sillä Iippa päätti hakea kertaalleen Troyan noutokapulan. Eikä siinä vielä kaikki vaan myös Jurri teki saman jutun lähes välittömästi! Huii! Onneksi S&T antoivat meille anteeksi!

Kolmannessa osuudessa otin vain hyppyä, jonka nostimme vajaaseen 70 cm:iin. Hienosti Iihkali siitä leiskautteli yli ja takaisin. Ja vielä aivan viimitteks Ihkun ensimmäinen ryhmäpaikkamakuu. Aika 2min? Olin osin piilossa, mutta kiersin myös koirulin. Hienosti se makasi aivan sfinksinä eikä yhtään ollut levoton missään vaiheessa! Hieno hieno penne! Kyllä me taidetaan päästä kisoihin tänä vuonna!