Treenasimme Marikan ja Helin kanssa Niihamassa. Ursula sai olla mukana alussa kentän rakennuksessa, ja treenien lopuksi kävimme Marikan ja Jurrin kanssa lenkillä koko mun koirakatraan kanssa. Hyvin Hattarakin jaksoi mukana, vaikka menimme Marikan pika-askellusta… Toki odottelimme sitä aina välillä, mutta kuitenkin… J

 

Aloitin Ihkun kanssa seuraamisella, jossa Marika käskytti. Aivan alkuun Ihku hieman reagoi tähän, mutta sitten se unohti Marikan olemassaolon. Pieniä pätkiä, mutta olin tyytyväinen kokonaisuuteen. Jatkoin luoksetuloilla lyhyeltä matkalta. Ensimmäinen oli hitaahko, minkä vuoksi otimme hetsauksen mukaan ja sen jälkeen luoksetulot olivatkin taas sellaisia kuin niiden pitääkin.

 

Tauon jälkeen aloitin hetsatuilla noudonpalautuksilla. Ensimmäinen meni pipariksi, kun Ihku huomasi maassa olevan frisbilän. Viimeisellä kutsuin, pakenin ja otin loppuasennon eteen. Tämä oli hieno! Hieman vino loppuasento, mutta koira tuli täysillä loppuun saakka ja irrotti kapulasta vasta naksusta. Jatkoin Muutamalla kapulan tuonnilla eteen ja parilla nostolla. Hieman sessio venyi ja pennen patterit alkoivat hiipua aavistuksen.

 

Kolmannessa osuudessa otin fribee-palkalla kosketuskeppiä. Ongelmaksi muodostui se, että Ihku ei todellakaan osaa ottaa frisbeetä suuhunsa, vaan jää mälväämään sitä maahan. Aivan loppuun otin hieman frisbilän vaihtoa kahden lelun tekniikalla. Tätä täytyy vahvistaa, jotta homma sujuisi. Kosketuskeppisähläyksen jälkeen otin jääviä, jotka ovat hiljalleen hieman taas parantuneet. Istumiset peruutuksen yhteydessä ovat nopeutuneet, mutteivat vielä täydellisiä ;) Maahanmenot ovat jo kivoja ja niiden yhteydessä seuraaminenkin on hienoa. Upeissa edelleen säätöä palkkauksen suunnassa. Lopetin session naksuttelemalla Ihkulle kontaktia Akan tullessa kentälle häiriöksi. Alkukiihtymyksen jälkeen Ihku keskittyi taas hienosti. Perusasennossa pysyminen on vaikeaa… poju tarjoaisi niin mielellään maahanmenoa.

 

Ja aivan viimeksi otimme ryhmäpaikkamakuun, joka meni kutakuinkin ok.

 

Kivat treenit jälleen. Kiitos kamut!

 

Ja illalla tuli tieto, että rivitaloasumisestamme taitaa tulla totta! Myyjäkin oli allekirjoittanut! Jiiihuuu!