Treenailimme jälleen IPO-kentän parkkiksella Sarin kaa. Aivan alussa koiran piti haistella maassa olevia pissoja, mutta se väheni, kun käskin sen mennä pois luotani. Premack! Varsinaisen treeniosuuden Ihku aloitti noutokapulan palautuksilla, joita yritimme nyt niin, että se olisi ottanut kapulan Sarin takaa ja kääntynyt sen jälkeen paluuseen. Vauhti hiii..d...a..s..t..ui... Heitin kapulan uudestaan ja iippa simona perään, mutta taas hieman vauhtia jäi uupumaan. Jatkoin tästä luoksetuloon, jonka otin eteen saakka. Vauhti oli hyvä loppuun saakka, mutta taas jäi liian kauas istumaan. Ei siis osaa tulla lähelle kaukaa ja kovaa. Jatkoin seuraamisiin, joissa Sari käskytti ja mä palkkailin lähinnä käännösten jälkeen. Tämä meni hyvin, mutta siinäkin mulla oli aavistus voiman hiipumisesta. Mutta hyvää se seuraaminen siis oli. Kaavion pituus vain läheni Ihkun maksimia, mutta ei siis ylittänyt sitä!

Kakkosvaiheessa siirryimme nurtsille, jossa taas alkuun maan nussuttamista... Ensin hypyn tarjoamista. Reilu 70 cm meni hyvin, mutta 80 cm:ssä takajalka osui lautaan ja lauta putos (aika kökkö este siis!). Korjaussarja 70 cm:llä ok, mutta Iihkali alkoi selvästi väsyä loikittuaan hyppyä edes takas! Siirryimme A-esteelle koheltamaan ilman järkeviä suunnitelmia... ja aika kauan meni ennen kuin Iippa uskalsi kiivetä ylös... josta se leiskautti törkeän hypyn alas läheltä harjaa. Auuuh! Ensi kerralla vedetään koira A:n yli lelulla ja laitetaan sitä lätkää järkevästi alastuloon heti treenin aluksi. Jäpikästä oli ihan puhti pois, mutta jatkoin vielä muutamilla istumisten tarjoamisilla, jotka yllättäin olivat hitaita. sitten siirryimme kosketuskepin luo, jossa Ihku nyt hienosti tarjosi kiertämistä. Olen naksutellut asiaa kahdesti kotosalla ja näin näyttää penne oppineen idean.

Lopuksi vielä lenkille radan varteen. Hieman sähläyksen makua oli treenatessa, mutta kaikesta huolimatta jäi ihan jees maku. Ipanalla oli kivaa, eikä se tajunnut ohjaajien säätöä...Nauru