Treenasimme Sarin ja Helin kanssa IPO-klubilla. Ihku aloitti noudoilla, joissa yritimme ensin kapulan hakua Sarin kädestä, mutta se ei oikein onnistunut Ihkun ruvetessa väistämään Saria. Kolmannella yrityksellä S heitti kapulan maahan, ja tästä seurasi hieno ja nopea nosto ja palaaminen. Vauhdista palkka. Jatkoin kahdella luoksetulolla, n. 20m ja 30m. Jälkimmäisessä hetsausta. Nyt eteentulopaikka on hyvä, mutta vauhti on hieman hidastunut. Siihen seuraavana huomio. Otin ihan lyhyet pätkät seuraamista, sillä yllättävä ensimmäinen lämpöaalto veti Ihkusta selvästi virtaa pois. Seuruu ja käännös vasemmalle hyvät, oikealle käännös hieman väljä, mutta nopea!

Tauon jälkeen sekoilin esteillä aikani, kunnes nöyrryin ja hain lätkät Sarin kehoituksesta. Niiden avulla Ihku tarjoili sitten hienosti A:n ylityksiä. Jatkossa täytyy yrittää saada lätkät alastulon loppuosaan, jotta oikea liikerata vahvistuisi. Ihan ok loikkia oli nytkin. Seuraavana otin leikin yhteydessä istumisia, jotka olivat aika kivoja, vaikka kuumuus (N. +10, mutta aurinko paistoi!) meinas uuvuttaa Iipan täysin. Ilme säilyi kuitenkin hyvänä koko session ajan.

Ursula sai toimia taas paikkamakuun häiriökoirana ja se esitti siis rivistöstä karkailijaa. Voi kun mummulla olikin kivaa! Se oikein haukahti molemmilla kerroilla lähtiessään rivistöstä!

Aivan lopputreenistä Ihku sai vielä tarjota pari kertaa eteenmenoa kepin kiertämisellä. Hienot! Frisbee-palkka! Etäisyys on ainakin tuplaantunut, n. 15m.

Kauppareissun jälkeen ajelin tekemään Ihkulle vielä jäljen R:n nurtsille. Maa oli kyllä kuivaa! 230 askelta, kulmat oikealle ja vasemmalle! Mustaa makkaraa herkkuna. Ja voi pojat, kun Ihku oli taas hieno koissu! Kummassakaan kulmassa nenä ei noussut maasta yhtään. Ensimmäisessä se ajautui n. rungonmitan yli, mutta kaarsi tiiviisti oikealle ja löysi jäljen nopeasti. Seuraavassa ajautumista oli vain puolen rungon verran ja uusi suunta löytyi. Poju on kyllä superhieno!