Otin pikatreenausta aluehälytyskeskuksen takana olevan kukkulan päällä. Aloitin luoksetuloilla eri etäisyyksiltä ja huomasin, että Ihku ei oikeasti osaa tulla tarpeeksi lähelle eteen. Muutamalla toistolla tilanne kuitenkin parantui selvästi ja lopussa n. 20 m luoksari oli hieno. Toki hinkutuksessa vauhti hieman kärsi, mutta ilme pysyi loistavana. Jatkoin noutokapulan nostoilla, joissa huomasin, että kapulan potkaisu maata pitkin eteenpäin pisti pojuun vauhtia ja sain palkattua vauhdikkaista kapulaan tarttumisista. Näitä jatkan jatkossakin, mutta määrä täytyy pitää vähäisenä. 

Tauolla höntsäilin taas Ursulan kanssa. Iippa jatkoi seuraamisilla, jotka ihan ok. Jossain vaiheessa kentän laidalle tuli varis, johon Ulda reagoi ensin ja sitten Iihkali syöksyi sitä jahtaamaan. Aaargh! Jotain on kuitenkin koiran korvien välissä tapahtunut, sillä muutaman karjahtelun jälkeen se palasi kuuliaisena jatkamaan hommia ja jätti linnun rauhaan vaikka se vielä palaili paikalle! Seuraamisten jälkeen otin vielä esineilmaisua niin, että puin koiralle jälkitamineet ja laitoin neljä esinettä maahan peräkkäin. Välissä oli myös hieman esineen näköinen roska maassa. Pari ekaa kertaa jouduin hieman hidastamaan narusta, kun Ihku olisi mennyt esineiden yli, mutta meni näillä tämän jälkeen itsenäisesti maahan, josta palkka. Kertaalleen ilmaisi roskan, mutta jatkoi eteenpäin kehoituksesta ja kaksi viimeistä ilmaisua menivät omaehtoisesti ja hienosti! Jahka jäljen tyhjien määrä tässä nyt kasvaa, pääsen varmaan ottamaan nuo esineet jäljellekin. Siihen tarvitsen kuitenkin varmasti Outin vahtivaa silmää, jotten sössi koko hommaa. 

Pikatottistelun jälkeen tallasin 200 askeleen jäljen Hotelli Kaupin taa aika navakkaan myötätuuleen. Tyhjiä välissä ad 4 paikan verran (=2 askelta). Ja homma sujui taas kuin valssi! Auuuh! Olen NIIN ylpeä penskusta!

Illalla kävimme Tuulensuussa syömässä Sarin ja maestro Outin kanssa. Kivaa oli ja ruoka oli loistavaa. Taas sain myös hyviä vihjeitä tulevaisuutta simällä pitäen. Katsomme teräviä kulmia sitten Tavesin jälki-illassa toukokuussa. Kivaa!