Kävimme Mikon kanssa Londoniumissa lomalla. Hattaraiskoirat ja katti olivat Minnalla, Iihkali oli Etelä-Hämeen Eläinhoitolassa. Koirat olivat varmasti onnellisia hoitopaikoissaan, mutta Elvis kyllä protestoi karjumalla ja paukuttelemalla kaapin ovia koko yön kotiin tultuamme... Joko sillä oli ollut niin hienoa, etteivät sanat meinanneet riittää kertomaan, tai... sitten sillä oli mennyt viiksikarva vinoon turhanpäiväisen arkirutiinien rikkoutumisen vuoksi!

Hain Ihkun heti aamulla hoitolasta ja ajelin Sarin kanssa treenailemaan. Ihku aloitti nyt seisomisten tarjoamisilla, joista Sari naksutteli. Seuraavaksi otimme pari noutoesineen hakemista Sarilta. Ensimmäisessä kapulan nostossa oli hankaluuksia, mutta toinen oli super! Loppuun vielä luoksetulo, jossa vauhdista palkka. Korvat pysyivät pystyssä koko matkan, mutta muuten vauhti vaikutti hyvältä. Aivan loppuun vielä pari eteentulemista läheltä... näissä hieman takkuamista...

Kakkososuudella aloitin seuraamisilla, joissa suunnitelmissa oli matkan pidentäminen. Muten hyvä, mutta unohdin sitten palkata täysin ja oli pakko aloittaa uudestaan. Suorat 15 askeleesta n. 20:een ok. Näissä matkan kasvatusta sitten vain. Paikka ja ilme olivat hienot. Jatkoin eteenlähetyksen luo säheltämään. Ihku tarjosi kepin eteen pysähtymistä, mutta pari kiertoakin saatiin onnistumaan, näistä frisbilä. Loppuun vielä jäävien tarjoamista, nyt vahvistimme istumista, jota Ihku rupesi tarjoamaan ihan ok:sti. Lelulla homma sujuu kyllä paremmin kuin namilla. Lisäksi mun oli ajoittain pakko yhdistää vihje mukaan, sillä Iippa olisi tarjonnut myös seuraamista varsin mielellään. Hyvä niin. Harjasin Ipanan Furminaattorilla, ja koska olen kyltymätön, otin vielä muutaman esineilmaisuyritelmän. Onneksi Sari auttoi taas ja homma saatiin onnistumaan.

Mukavien ja rauhallistempoisten treenien jälkeen teimme vielä jäljet siihen Algolin nurtsille. Lokit eivät ole vielä heränneet tänä keväänä, ja saimme olla kohtuullisen rauhassa. Tallasin sivutuuleen kuivalle nurmelle 230 askelta. Alkuun ja loppuun tuplanamit, välissä 2-3 askeleen tyhjiä. Kulmat v-o. A la cartena mustamakkara, jota oli saanut esineilmaisutreenissäkin.

Ihku loikki innoissaan jäljelle, mutta alun jälkeen meno hyytyi. Pidin narua ilmeisesti liian tiukalla ja korkealla ja pallin reuna hiertyi. Muutenkin meno oli hieman tahmeaa... Täytyy parantaa namiskoja ilmeisesti... Työstö oli pienestä motivaatiovajeesta huolimatta tarkkaa. Kulmat olivat parhaat ikinä! Ei ne tuon tarkemmat voi ollakaan! Ja loppukipon ilmaisu ok, hieman hidas ja vino sekin. Ruoan syönin jälkeen leikin vielä wubilla iihkalin kanssa ja se oli kyllä taas niin mukavaa.

Sarinkin treenit sujuivat hienosti! Rupsu oli tasaisen hyvä kake-jumia lukuunottamatta, mutta Troya oli kyllä superi! Se oli salamaakin nopeampi ja voimakas! Ja seuraaminen oli hienoa! 12 täydellistä askelta!!! Hienoa! Ja jäljellä into oli hienoa, vaikka kulmat eivät aivan täysillä tänään mennetkään! Hyvä Sari!

Ja pitkän session jälkeen kävimme vielä lenkillä lammen ympäri. Ipanakin pysyi hyvin mukana, vaikka oli lähes koko lenkin vapaana! Jiihhuu!