Menimme Sarin kanssa lenkille ennen tottis-sessiota. Aloitimme Kurtsaleen hakuutuksella ja Iihkalin 9:nnellä esinetreenillä. Tallasimme 3-5m leveän vajaan 50 m suiron, jonka takaosaan jätin lasten lenkkarin Ihkun nähden. Palasimme etulinjalle, josta lähetys, ja wow! Jätkä pinkoi tuhatta ja sataa esinettä hakemaan ja palauttikin sen aika vauhdilla! Näillä eväillä siis jatkamme hetken! Kiitos Sari!

Tottistelussa Ihku aloitti seuraamisella marikan valvoessa. Hidastin hieman tahtia, ja kokonaisuus oli mielestäni parempi. kakasi pientä kontaktirikkoa, muuten hyvin. Teimme eteenlähetysksen hetsaten Marikan pitäessä Ihkua ja mun heiluessa frisbiin kanssa. Tämä toimi hyvin! Loppuun vielä luoksetulo, jossa vauhti hieman hiipui kuumuudesta johtuen. Kielen pituus huomioiden vauhti oli kuitenkin riittävä. Loppuun vielä leikkimistä, jotka Ihku jaksaa nykyään varsin hyvin, vaikka kuumuus rasittaakin sitä silmin nähden.

Kakkososuudella jäävät, joissa videointia. En ole nähnyt nauhaa vielä, mutta oma fiilis oli ihan hyvä. Yleisöäkin oli melko lailla... ;) Loppuun vielä pientä kaketusta, jossa istu-man-etäisyyden kasvatus on tapahtunut hyvin. Ja sain moitteita, kun en meinannut taaskaan lopettaa.. Kiitos Marika ja Sari! Kohtuu todellakin kaikessa, vaikka koira toimisikin! San´ni ja Elina auttoivat vielä lopussa Ihkun näyttelyharkassa, joka sujui kohtuudella. Hieman Sannin lippis kauhistutti, mutta loppuviimeksi homma sujui ihan ok yhtä minimurahdusta lukuunottamatta. Kiitos siitä urheille avustajille! ;)