Kävin Ailan ja Lipen kanssa Pappilan perukoilla kävelyllä ja näimme kesäpukuun sonnustautuneen lumikon kirmailemassa siinä hiekkatiellä. Ai kun se olikin söpö pikku peto! niin pikkuruinen!... ja Ihkun mielestä ehdottomasti saalistamisen arvoinen.. No hetken päästä meinasi Ihku itte jäädä saalistavan karviska-kissan kynsiin, kun sellainen pölähti puskista meille sähisemään ja karvoja pörhistelemään. Huh, kun on jännää tämä lande-elämä!

Kävimme marikan ja Sarin kanssa Ipo-klubilla treenailemassa. Ursula sai hömpöttää taas alkuun ja se oli myös tärkeänä häiriökoirana Jurrille, joka suoritti kenraaleja ennen torstain ensimmäistä toko-koitosta.

Ihku aloitti luoksetuloilla, joissa kiinnipitäjä oli taas liian kiinnostava. Vauhtia olisin kaivannut lisää. erillisenä treeninä eteentulot oli tiiviitä ja suoria. Seuraamisessa koira sitten syttyi ja homma sujui oikein hienosti käännökset mukaanlukien.

Kakkososuudella yritimme noutoa, mutta mukana oli vain miniatyyrikapula, eikä siitä sitten mitään tullut... Blääh! Sitten liikkeestä istumisia, jotka ovat parantuneet! Kelpasivat Sarillekin! Ja muutamia maahanmenoja, jotka myös bueno.

Loppuun otimme vielä kimpassa paikkaistumisen ja makuun. Makuussa Ihku liikutteli taas etutassujaan, muuten ok.

Illalla pohdimme vielä tuota Iihkalia Sarin kanssa. Jatkossa luoksetulot on laitettava onnistumaan! Saalistusta, ja patoamista. Ei avustajia, kun ne vain sekottavat ipanan pään. Noutoon isompi kapula! Puhuin myös Tinin kanssa, ja suunnittelin ottavani kongit kehiin suraaviin treeneihin. Katsotaan kuin tehoaa. Ja kunhan loma koittaa viikon päästä, runttaan seuraamisen kasaan.

Ehtoolla juoksimme Pyynikillä kauan puhutun Cooperin testimme Mikon, Tarjan ja Hartsan kanssa. Voitin! Jihhuuu! 1785m/12min!