Tein pikaisen esineruudun agi-kentän taa pellolle. Ihku oli aivan kuumana lähdössä, vinkui ja singahti ruutuun. Näytti oikeasti etsivän esinettä, mutta... kirmasi sitten ruudusta ulos ja kohta kuuluikin hirvihaukku parin sadan metrin päästä. Jep jep. Ei sitten onnistunut...

Saatuani koiran takaisin, otin esineen ilmaisua ruudussa, mutta hieman heikoin tuloksin tämäkin.

Kävimme Marikan ja Jurrin kanssa pikku lenkillä. Poijjaat tulivat hienosti toimeen. Mukavaa! Molemmat joutuivat loppulenkistä naruun, sillä hirvenhajuja oli ilmeisesti ilmassa ja välimatka tuntui kasvavan ja kasvavan. Vain Ursula Universumin Kaunein sai jolkotella vapaana...

Tottistelimme Niihamassa, missä Ihku aloitti perusasennoilla (nami) + seuruulla (lelu). 50 askeleen suora, jossa 40 askeleen kohdalla hieman herpaannusta ja aavistus etäisyyttä. Ei siis ole vihan vielä valmis noin pitkiin, mutta 40 askelta meni superisti! Eri pituisten seuruupätkien jälkeen vielä oikealle käännökset vahvistamista namilla ja perusasennolla. Nämä hyvin. Sitten läheltä eteentuloa, josta palkaksi sekä nami että lelu jalkojen välistä. Nämä hyvin. Räjähtävät lähdöt 10, 30 ja n. 20 m etäisyydeltä. Kaikki vauhdikkaitaa, mutta kääntymiseni jälkeen katse siirtyy hetkeksi ympäristöön. Täytyy siis kutsua het kääntymisessä. Vieressä oli erinäisiä malikoita treenaamassa ja hienosti Iippa selvisi mahtihäiriöistä!

Kakkososuudella aloitin eteenmenoilla. Hieman koira liihotteli ja vilkuili taa. Täytyy nyt itse olla tarkkana mitä vahvistan. Lisäksi vahvistin perusasentoon tuloa, istumaan jäämistä ja sen kestoa, istumista itse peruuttaessani ja loppuun vielä liikkeestä istumiset, joissa ensin palkka nopeasta reaktiosta, mutta viimiseksi vielä yksi jättö. Hienosti sujuivat!

Viimeisessä sessiossa tein vastaavat liikkeet kuin istumisessa, mutta nyt makuuasentoa vahvistaen. Superia! Sitten naksuttelin noutokapulan nostosta, josta aiemmin tajusin, että mun on vahvistettava kaikkia nostoja. Kapulan mälvääminen on puhtaasti epävarmuutta ja se vähenee, kun palkkaan kaikki. Parempi namipalkka niistä, joissa kapula nousi suoraan. Koska olen tumpelo, naksuttelin myös paljon irrottamisesta. Tämän korjasin kuitenkin siirtymällä palkkaukseen vasta siinä vaiheessa, kun Ihku toi kapulan eteeni luovutusasentoon. Hyvä hyvä! Tein vielä pätkän istu-maahan-kakeja. Nyt teemana vain tarjoamisen nopeus. Tässäkin pitäisi ottaa kahden sortin namit käyttöön, jotta saisin vahvistettua supernopeita siirtymiä, joita tulikin jo aika mukavasti! Jatkossa myös keston kasvatus ja sitten etäisyys kehiin. Kentällä ammuttiin vielä sopivasti ja jatkoin tässä namiseurauttamista. ihkun ilme pysyi hyvänä, vaikka palkkana olivatkin siis vain namit! Hienoa! Sain sen 50 askeltakin seurautettua, kun tein täyskäännöksen 40 askeleen tietämillä. Ensimmäiseen laukaukseen Ihku reagoi seisahtumalla supernopeasti. Se oli varmaan aavistuksen hidastanut ja otti laukauksen naksuna. :) Seuraavat laukaukset käytinkin seuraamisen vahvistamiseen eli palkkasin aina ehti laukauksen jälkeen. Lopuksi vielä "ole hyvä" ja syöksy ruokakipon lopuille.