Maanantain epäonnistuneen paikkamakuutreenin jälkeen päätin tiukentaa kriteeriä, ja hyvä niin, sillä havaitsin samalla, että olen melkoisen alussa koko paikkamakuun suhteen... Ihku on nyt todellakin ruvennut levottomaksi, siirtelee tassujaan 10s välein, pää kieppuu ja takapää hytkyy. Niinhän se on, jotta minkä taakseen jättää, sen edestään löytää...

Nyt olemme sitten harkanneet paikkamakuita aamulla, päivällä ja illalla ja edistystä on tapahtunut. Mun täytyi ottaa lupumisen yhteydessä mukaan otettu käsiliike käyttöön, jotta sain koiran makaamaan edes tuota 10 sekuntia! Mutta pienellä käden liikuttelulla, se makaa todella intensiivisesti ja illalla pääsimme jo 25 s onnistumisiin! Jesh! Kunhan poju tajuaa mitä ajan takaa, kesto tulee varmasti nopeasti.

Muuten olen naksutellut perusjuttuja. Oikealle käännökset alkavat olla kondiksessa takapihatreeneissä ja ne täytyy ruveta yhdistämään pidempiin seuraamisiin ja myös vasemmalle käännöksiin. Siinäpä tavoitetta, toivottavasti yhdistely onnistuu ennen loman alkua!