Kyllä hyvin suunniteltu on puoleksi tehty!

Treffasimme Marikan kanssa sittarilla uusissa häiriöissä. Häiriötä ei tosin ollut paljoa, lähinnä lokkeja. Ja yksittäinen rusakko, jota Ihku ei kuitenkaan onneksi huomannut...

Aloitin kontaktin palkkaamisella leikillä. Vaikeutin pyytämällä sivulle tuloa ja leikittämällä siitä. Tässä vaiheessa koira olikin jo täpöllä mukana! Muutama perusasennon ja paikalla käännösten vahvistaminen namilla ja tästä myös liikettä ja leikkiä mukaan. Liikkeestä käännöksissä on vielä hakemista ajoittain, mutta paikalla käännökset ja käännökset pysähdysavulla sujuvat hyvin.

Tämän jälkeen ajelimme Tavesin kentälle jatkamaan treenaamista. Uusin ensimmäisen session kentällä, mutta runsaasta leikittämisestä johtuen, Ihku alkoi selvästi väsähtää. Onnistuin kuitenkin lopettaan, ennen litistymistä.

Kolmannessa osuudessa aloitin jälleen perusasennon palkkaamisella leikkien ja siitä sitten vahvistelin paikkamauuta. Alkuun hieman ongelmia, sillä Ihku tarjosi jälleen salamaakin (tai ainakin mua...) nopeammin eri asentoja ja tassun liikutteluja, mutta pian homma alkoi sujua. Näissä makuissa sekä naksuttelua että vapaa ja ole hyvä-käskyjen treenausta. Ja siinä se sitten olikin. Sekä minä että koira olisimme molemmat halunneet jatkaa, mutta koska olen päättänyt kasvattaa halua, oli pakko lopettaa...

Ihku pääsi kuitenkin vielä yhteen extrasessioon, sillä ampumista piti toki hieman harkata. Ensimmäisellä laukauksella silmät räpsähtivät, mutta se jäikin suurimmaksi reaktioksi. Laukausvarma poju! Kentältä poistuessamme Ihku haisteli myös hieman nallien katkua, mutta kisoissahan tuollaista sarjatulta ei onneksi tulekaan..