Sarilla ja Robbanilla oli kenraalit ja Saijalla ja Tenhiksellä luonapysymistreenit. Loppuviimeksi kaikki onnistui, mutta huaaah... kyllä meni voimat sivusta seuraajallakin... ;)

Iihkali otti väliin session seuraamisia ja perusasentoja. Palkkasin perusasentoon tulot namilla, seuraamiset lelulla ja hyvin yhdistelmä lähti toimimaan. Nyt täytynee ottaa taas mukaan maassa odotteluita ja patoamista ja sieltä peruasentoon ja seuraamiseen vapautuksia.

Kakkososuudella naksuttelin noutokapulan nostoista viiden kerran sessioissa. Ihan alkuun suoritteet olivat parhaita. Väliin mahtui muutamia huonojakin, mutta treenattuani välissä eteenmenoa ja otettuani sitten taas uuden session, nostot onnistuivat ihan kivasti. Kapulana ohjatun kapula, jossa on isot laipat ja joka on mukavan kevyt.

Seuraavaksi harkkasin eteenmenoja palkaten kosketuskepille menon ylilentävällä vinkuvalla tennis"base"pallolla. Ja nämä sujuivat tosi hienosti. Ihku tarjosi hienosti kepille menoa ihan itse ja laukkasi kans joka kerta. Tästä kiitokset Tinille, jonka eteenmenoharjoitusta seuratessani tajusin, että ei se kosketuskeppi ole niin tärkeää vaan se eteenmeno... Joskus sitä sotkeutuu vain omiin ajatuksiinsa tässä naksuttelussa. ;)

Otin myös muutamia liikkeestä maahanmenoja, mutta näissä oma keskittyminen jo herpaantui. Koira oli kuitenkin edelleen innokkaasti mukana. Sille on kehittynyt kyllä hieno työmoraali!