Aamuisten katastrofi-treenien ja Sarin kannustusten jälkeen päätin treenata illalla vielä uudestaan. Lähdin "katsomaan" Mikon futis-matsia Kalkkuun ja treenasin Ihkun siinä samassa.

Paikka oli aivan uusi. Naksuttelin kentän laidalla kontaktista ja n. puolen tunnin kuluttua siirryin kentälle johtavale hiekkatielle treenailemaan. Takaa kuului siis pallon potkiminen ja aikamoinen mylviminen miesten pelatessa. Lisäksi Ulda ja Veera melastivat tien laidassa...

Ja kaikesta häiriöstä huolimatta Ihku oli tosi loistava! Kaukopalkkauksen vuoksi ilmaantui luoksetulo-käskyn tajuamattomuus, mutta kun koira ruokakipon "aijaamiselta" hieman laski, luoksetulot olivat super-hienoja! Jäävät ja paikkamakuu myös jees. Näin se menee!

Vein vanhukset autoon lenkitettyäni koiria hetken ja palasin vielä pallokentälle, jossa Pitkäsen Ilkka lupautui esittämään tuomaria. Ilkka olikin todella hyvä tehtävässään, ja hienosti saatiin harjoitus läpi, vaikka miehellä oli futiskassi olkapäällä ja sitä omaakin pituutta on varmaan 2m! Iippa vain heilutteli häntäänsä ja pyöritteli silmiään.

Otin kentällä vielä pelin päätteeksi pitkän luoksetulon, joka jälleen täydellinen!