Kävimme ensin Sarin kansa lenkillä Pirkkalassa ja sitten kohautimme Pyörönmaalle Marikan kanssa treenaamaan. Siirsimme hevoset toisella laitumelle ja treenailimme Parpolan etulaitumella. Varsa on kasvanut superisti, ja se vaikuttaa oikein hienoluonteiselta!

Ihku aloitti luoksepäästävyydellä, jossa Marika avusti. Koira kirjaimellisesti visersi mun vieressä, kun olisi halunnut niin kovasti morjestamaan. Kun lopulta päästin sen moikkaamaan, tapahtui sama kuin ed. kerralla Sarin kanssa treenatessa, eli sitten Ihku ei enää ollutkaan niin kiinnostunut tervehtimisestä vaan kääntyi oitis mun puoleeni, jotta mitäs sit...?! No jatkoimme seuraamispätkällä, n. 10 ask + pa. Ja tästä etäpalkka. Session loppuun vielä esteen hyppimistä lätkien avulla ja wubballa hyppynoutoa.

Kakkososuuden aloitimme seuraamisella. Ensin suora n. 20 ask., joka päättyi kuitenkin kontaktirikkoon. Korjaussarja 20 + oik + 10 +pa. Hyvin! het palkkaus. Jatkoin jääviin, joissa yritin palkata lelulla... eipä onnistunut, vauhti hidastui ja seisomisen sijaan tuli istuminen... Namilla ihan ok. Luoksari ok ja nyt loppuasento on parantunut!

Kolmannessa sessiossa Ihku oli jo hieman ventti, mutta mielentila oli edelleen oikea. aloitin noutoleikillä wubbulla. Lelut meinasivat tippua liian nopeasti, mutta onnistuneen luovutuksen jälkeen otin yhden noudon. Pidin Ihkua niskanahasta kiinni heiton ajan. Vauhtia oli kohtuudella, nosto nopea. Palautus aavistuksen hitaampi, mutta luovutusasento ok. Palkka jalkojen välistä. Seuraavaksi otin lätkän paukuttamista ruudussa ensin aivan läheltä ja sitten n. 25 m:stä. Hyvin muisti molemmat!

Viimeisessä sessiossa otimme kimppapaikkamakuun, joka mennyt taas askeleen eteenpäin. Hyvä.

Teimme tottistelun jälkeen vielä jäljet. (183.) N. 350 askelta, pitkä tuore heinä. Terävät kulmat v-o. Esineitä 3, nämä kaikki todellakin hukkuivat heinään. Välissä kaksi polun ylitystä ja tyhjien pätkiä pari kolme, joissa max-tyhjät n. 20. Ja koira oli loistava jälleen!