Tein R:n taakse mahdollisesti syksyn viimeisen peltojäljen. 813 askelta. Pitkä suora alkuun vastatuuleen, kulmat oik. 90', vas 45', kaari, vas 45', oik 45', vas 45', oik 45', vas 90', vas 90', oik 60'. 5 esinettä + loppukuppi.

Alku lähti hyvin, mutta tyssäsi nopeasti jo n. 20 askeleen kieppeillä... Vastatuuli aiheutti ilmeisesti ongelmia, sillä Ihku haisteli nenä korkealla ja viettikatkoja tuli vaikka kuinka paljon. Ilmeisesti läheltä kulkeva loppujälki tuoksui nenään. Ensimmäinen suora oli siis poskettoman huono, ensimmäinen kulma oikealle myös todella epämääräinen. Esineen ilmaisi suoralla kuitenkin ihan ok:sti. Ensimmäisen kulman jälkeen tahti kuitenkin muuttui ja johan rupes lyyti kirjoittaan. Loput n. 600 askelta sujuivat ilman yhtään viettikatkosta, tahti oli tasaisen varmaa, kulmat tarkat ja esine-ilmaisut nopeita. Pari kertaa meinasi lähteä jatkamaan esineeltä ilma lupaa, ensimmäisellä saalin vielä tämän, mutta toisen korjasin ja loppu sujui kuin tanssi. Koira kulkee nyt tasaista vauhtia, ei rynni namittomilla pätkillä yhtään vaan vauhti on todellakin tasainen. Tyhjiä oli useampia 30-35 askeleen pätkiä, max. tyhjät 40 askelta.

Jos vielä tänä syksynä jotain teen pellolla, vahvistan lähinnä noita vastatuulijälkiä. Lisäksi ensimmäiselle suoralle voisi tehdä vielä tiivistettyä namitusta koko suoran ajan.

Mutta Ihku on kyllä hieno! Ehkä sen kanssa päästään joskus ihan FH-kisoihin... Ens loppukesästä? Ehkä... Harhat, tyhjät, vanhentuminen ja palkkaamattomuus otettava kuitenkin vielä mukaan ennen sitä.