Kissuli joutui vuosittaiseen syynäykseen jäljellä olevine hampaineen. Ei tykänny yhtään vaan murisi, kun suuhun yritettiin katsoa... No. Unta palloon ja haku ehtoolla. Kävin välissä hiukan lenkittämässä koiria ja Marikan kanssa treeneissä. Iippa ja Jurri tulevat edelleen hyvin toimeen lenkillä, mikä on mukavaa. :)

Ihkulle otin luoksepäästävyyden + hampaiden tarkastuksen (Marika avusti ja Henna kans myöhemmin). Lisäksi pitkät pätkät seuraamista takaisinpäin ketjuttaen. Paikka on nyt aika kiva ja jopa vasemmalle käännökset sujuivat hienosti, kun viettiä oli tarpeeksi. Muutamia seisomisia ruuvaten ja näistä itse liike, joka bueno. Liikkeestä maahanmenot ovat inan parantuneet. Noutokapula-leikki meni hienosti. Koira oli ihan hurjana! Ja Kaketkin läheltä ok. Paikkamakuussa levottomuutta... jopa ininää, joten uusin sen siten, että ruoka oli näkyvillä. Korjaussarja oli ok.

Treenien jälkeen hain tokkuraisen Elviksen kotio. Kova tuomio... parin viikon kuluttua viedään taas 2 hammasta ja yhden hampaan juuret (hammas on katkennut itsellään).