Kävimme Sarin kanssa lenkillä ennen treenejä. Saaliina molemmille pussilliset mustia torvisieniä, ja Ihkulle melkein jäniksen paisti. Jäi vain yritykseksi, mutta yritys oli kova. Ursula ei ollut mukana, sillä tassu on vaivannut edellisen lenkin ojanlityskompuroinnin jälkeen... Ressukka!

Treeneissä ketjuttelin seuraamisessa käännökset molempiin suuntiin. Hyvin. Lisäksi luoksetulo, jossa palkkaus jalkojen välistä. Estehypyssä hieman ahdistusta, mutta 5:llä laudalla ok.

Kakkososuudella aloitin liikkeestä seisomisen takaisinpäin ketjutuksella. Tämän jälkeen estehyppy kisamaisesti, ok. Noutokapulan haku eteen saakka. Aluksi kapula ei meinannut löytyö nurmikosta. Palautus laukalla, mutta varovasti. Ihku ei oikein tykkää kapulasta, ja päätimmekin koittaa pehmusteita jatkossa. loppuun vielä liikkeestä maahanmenojen takaisinpäin ketjutus, jossa jouduin korjaamaan kerran liian innokkaasta tarjoamisesta. Tästä Ihku meni epävarmaksi ja seuraavissa jäävissä valitsi istumisen ja sitten seisomisen. Nyt täytyy vain vahvistaa maahanmenoja. Loppuasennon varastamisella ei ole niin väliä...

Viimeisessä sessiossa otin pari luoksetulon pysäystä käsimerkillä. Ihku pysähtyi nopsasti, mutta siirtyy taas sivuun! De javu! Näin emme siis voi jatkaa, vaan ennemmin lätkä kehiin. Loppuun vielä kakejen kanssa pientä ajan kasvatusta. nyt seisomiset ovat huonontuneet, ja mukana on pientä pyrkimystä eteen. Täytynee opettaa seuraavaksi peruuttaminen käskystä!

Kivat treenit! Kiitos Sari!