Viime loppuviikosta olin työ- ja ratsastusreissussa, joten Ihku oli Parolassa ja muut koissut kotihoidossa. Treenitauko teki varmasti terää kaikille!

Maanantaina treenasimme Sarin kanssa Ipo-kentällä. Ihku aloitti seuruulla, joka kohtuullista. Kulmissa väljyyttä. Noutokapulaleikki ok. Estehypyssä jumitti pahasti, mutta lasketulla esteellä sekin alkoi toimia.

Kakkososuudella seisominen, luoksari ja maahanmeno kisamaisesti ja vasta lopussa palkka. Luoksetulossa tuli suoraan sivulle ja seisomisessa ennakoi perusasentoa. Muuten ihan kohtuullista. Kentällä oli häiriönä karjis-uros ja parkkiksellakin miljoona boxeria, mutta hyvin Ihku keskittyi. Session loppuun yksi luoksarin pysäytys käsimerkillä ja pallolla "huijaten". Tämä superhieno!

Loppuosiossa vielä luoksepäästävyys hampaiden räpläyksen kera, paikkamakuut 1,5 ja 1 min, sekä estehyppyä lelulla ja namilla 60 cm korkeudella. Paikkamakuussa vahvistettava maahanmenoa. Pysyy nyt kohtuudella, mutta hieman tassuttaa... Hyppy on tosi vaikeeta, mutta vielä on pari viikkoa aikaa.

Kävimme vielä narulenkillä porosten ja Sarin koplan kanssa. Kivaa oli. Kiitos taas! Ja kiitos Korrilta kuulluista vinkeistä!

Illalla iippa harkkasi vielä kotona estettä ja tämä alkukankeuden jälkeen ok. Koira kävi hieman kaivelemassa pihaa syömisen jälkeen, mistä seurasi tassupyykki pihalla... ja tästä ongelmia.!!!! Ihku pakeni paikalta, kun avasin letkun, yritti muuttaa homman leikiksi eikä antanut kiinni. Lopulta PURI MUA PERKELE!, kun otin kiinni! Mutta yhden näykkäisyn jälkeen tajusi menneensä liian pitkälle ja sain raahattua silmiään pyörittelevän paskiaisen pesuun ilman jatkotappeluita. Pesu ok, samoin kuivaus ja loppuillan koira olikin taas kuin ihmisen mieli...