Mulla on ollut lievää jäljestämiskynnystä esineilmaisun ongelmien vuoksi ja jatkuvan ajanpuutteen takia. Nyt suhasin kuitenkin jäljelle pitkästä aikaa. kiireessä unohdin Natural menut kotio... mutta onneksi pakkanen on häätänyt muurahaiset ja viljelin siinä sitten normaali ruokaa maahan.

Janana toimi polku. Kulmat o - v piikki - v. Kaksi esinettä 3. ja 4. suoralla. Ennen esineitä nameja maahan tiiviisti, vain 2 tyhjää ennen esinettä. Lopussa ruokakippo. N. 460 askelta. Vanhentui n. 50 - 60 min.

Ennen jälkeä vein yhden extraesineen metsään ja sitä edeltävästi n. 10 askeleen jäljen. Pienellä tukemisella Ihku toi esineen mulle ja sai palkaksi kissanruokaa (jota sentään olin muistanut ottaa mukaan!)

Janalla Ihku haisteli hieman korkealla nenällä takajälkeä, mutta valitsi sitten oikean suunnan! Alussa jouduin hieman toppuuttelemaan koiraa korkean nenän käytöstä. Ensimmäinen kulma kohtuullinen. Piikki meni yli ja nenä hieman nousi, mutta löytyi kuitenkin. Ensimmäiselle esineelle meni maahan nopsasti, mutta pienellä kehoituksella nappasi kapulan ja toi mulle. Jatkoi tästä itsenäisesti jäljestämistä ja nyt nenä työntyi syvälle maahan koko loppujäljen ajaksi. Kolmas kulma oli hyvä ja toinen esinekin ilmaistiin  vauhdilla. Nyt koira meni maahan, mutta nappasi esineen samalla suuhunsa. Pienellä kehoituksella toi sen taas hienosti luo! Hyvä poju! Ja loppukupinkin ilmaisu oli hieno maahanmeno! Kokonaisaika oli 10 min, eli selvästi aiempaa nopeampi.